Burası Arabistan değil Trabzon. Araplar ''Alışacaksınız'' dediler. Sizce bunlar güle oynaya gider mi?

Burası Arabistan değil Trabzon. Araplar ''Alışacaksınız'' dediler. Sizce bunlar güle oynaya gider mi?
İktidarın politikaları sonucu ülkemizde yaşanan kontrolsüz Araplaşma yurdun dört yanında etkisini gösteriyor. Son olarak Trabzon'da kaydedildiği belirtilen görüntülerde Arapça tabelalardaki yoğunluk dikkati çekti. Arapların videonun altına "Alışacaksınız" şeklinde yorum yazması tartışma yarattı.

Sosyal medyada paylaşılan ve Trabzon''da çekildiği kaydedilen bir videoda Arap nüfusundaki yoğunluk ve yok Arapça tabelaların arasında yok denilecek kadar az olan Türkçe tabelalar dikkati çekti.

Arap sosyal medya kullanıcılarının videonun altına "Alışacaksınız" şeklinde yorumlar yazmaları sosyal medyada tartışmaya sebep oldu.

TRABZON''DA ARAP HANUTÇU

Türkiye''nin gözde turizm bölgelerinden biri olan Trabzon''un Çaykara ilçesinde bulunan Uzungöl''de çekilen benzer görüntüler de tepki topladı.

Bir restoranın Arapça tabelayla birlikte Arap Hanutçu tutmasına ilişkin görüntüler TikTok''ta paylaşıldı.

Videoya yapılan yorumlarda Arapların "Türkiye en büyük Arap istilası altında, hahaha, alışacaklar" yorumları tepki topladı.

UZUNGÖL''DE ARAPÇA TABELA VE LEVHALAR

Uzungöl Arap nüfusundaki artışın ardından tanınmaz hale geldi. Bölgede Türkçe menüsü bulunmayan Arap restoranları açıldı. Birçok dükkanın ve bilgilendirme levhasının Arapça olması dikkati çekiyor.

İlgili Haberler