Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden Galatasaray'da transfer operasyonu sürüyor. Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olmayı hedefleyen Cimbom, yıldız isimlere yönelmişti. Galatasaray cephesi, Leroy Sane'nin ardından Victor Osimhen ve kaleci transferlerini de tamamlama amacında.
Öte yandan Sarı-kırmızılı ekibin iki yıldızına İngiltere Premier Lig'den talip çıktı.
Fenerbahçe'den kaleye sürpriz transfer!

Galatasaray Akanji için planını belirledi!
GALATASARAY'IN YILDIZLARINA SUNDERLAND TALİP
Bu sezon İngiltere Premier Lig'e yükselen Sunderland, Barış Alper Yılmaz ve Gabriel Sara'yı transfer listesine ekledi. Ada temsilcisinin, iki yıldız için de Galatasaray'ın kapısını çaldığı ortaya çıktı.
Sezon planlamasını Sara ve Barış Alper'e göre yapan sarı-kırmızılılar, astronomik teklif gelmediği sürece masaya oturmayacak. Her iki oyuncuyu farklı bölgelerde de kullanan teknik direktör Okan Buruk, joker olarak gördüğü oyuncularının kalmasını istiyor.
Beşiktaş'ın yeni transferi David Jurasek'ten flaş hamle!

BEKLENTİ 60 MİLYON EURO
Galatasaray Yönetimi Barış Alper Yılmaz ve Gabriel Sara'ya 30 milyon euronun üzerinde değer biçiyor.
Sunderland cephesinin ise henüz mali boyutlarda Galatasaray'a teklifini iletmediği öğrenildi. Sarı-kırmızılı ekip, iki oyuncu için birlikte teklif gelmesi halinde 60 milyon euro toplam değerin altına düşmeme kararı aldı.
Okan Buruk görüntülü görüştü ve ikna etti! İşte Galatasaray'ın yeni kalecisi...
Beşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı! İşte yıldız oyuncunun yeni takımı...
Galatasaray'da ayrılığı başkan açıkladı! Dünya yıldızı gidiyor
Süper Lig'de ortalık yıkılacak! Fatih Terim ezeli rakip ile görüşmelere başladı: Galatasaraylılara şok
Galatasaray transferde yine büyük oynuyor! Öyle bir isme teklif yapıldı ki: Taraftarlar havalimanına akın edecek