Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz TV'de bomba gibi açıklamalar yaptı. Tecrübeli futbol adamı, Süper Lig'de yeni başlayan sezonda şampiyonlukta favori olarak gördüğü takımı açıklarken, Fenerbahçe hakkında olay olacak bir iddiayı ortaya attı.
Galatasaray'da gündem hala kaleci transferi! Muslera da devreye girdi
İşte Ahmet Çakar'ın o sözleri;
"Galatasaray bu sezon şampiyon olur. En yakın rakibine 15 puan fark atar. 40 yıldır bu futbol sektörünün içerisindeyiz hiç bu kadar açık ara sezona favori giren bir takım görmedik. Eğer Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalamazsa Okan Buruk tartışılır. Zaten geçmiş Avrupa sonuçları Fatih Terim'in Avrupa'da elde ettiği başarıları elde edemeyeceğini gösterdi. Galatasaray'ın yedekleri bile Fenerbahçe'de direkt oynar Beşiktaş'ta zaten havada oynarlar. Böyle giderse Galatasaray burayı Almanya Bundesliga'ya getirir.
Jose Mourinho'dan yönetime ültimatom! Transfer bu yüzden iptal olmuş

Beşiktaş kendi içinden vurulmuş! Kyle Walker-Peters bu yüzden gelmemiş
Dakika 5, Feyenoord 1-0 öne geçerse tribünler Ali Koç istifa diye bağıracaklar. Fenerbahçe'nin 4 transferini topla Sane ve Osimhen'in sol bacağının baş parmağı etmez. 30 milyon Fenerbahçeli'nin 1 tanesi bile takımının ve kadrosunun Galatasaray'ın önünde olduğunu söyleyemez. Söylesin etek giyerim."
Beşiktaş ile Fenerbahçe masaya oturmuş! Yılın takasını Gedson Fernandes bozdu
Cerny'nin Beşiktaş'a gelmesi o yıldızın takımdan gitmesine bağlı!
Süper Lig ekibi transferde çıldırdı! Aynı anda 8 ismi açıkladılar: Taraftarlar çılgına döndü
Süper Lig'de büyük Emre Mor sürprizi! Fenerbahçe'nin ezeli rakibine imza atıyor
Süper Lig devinden Sadio Mane bombası! 2 yıllık imzayı duyurdular