AKP'li Belediye Başkanı'nın aracı tırla çapıştı

AKP'li Belediye Başkanı'nın aracı tırla çapıştı
Afyonkarahisar’da Dişli beldesi AKP Belediye Başkanı Süreyya Güvenir'in aracı ile tır çarpıştı. Kazada Başkan Güvenir yaralanırken feci kaza anı anbean kameraya yansıdı.

(İHA) Kaza, Emirdağ ilçesi Suvermez kavşağında meydana geldi. A.Y. yönetimindeki 03 KV 490 plakalı tır kavşakta H.A.G. yönetimindeki 03 AS 360 plakalı otomobille çarpıştı.

aw916119-02.jpg

Kazada araç içerisinde bulunan Bolvadin’in Dişli beldesinin AKP'li Belediye Başkanı Süreyya Güvenir yaralanırken, araç şoförü H.A.G. ve Afyonlu yerel pop sanatçısı Alp Güvenir kazayı yara almadan atlattı.

aw916119-03.jpg

Başkan Güvenir, çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye gelen ambulanslar ile Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

aw916119-04.jpg

Kazanın ardında jandarma tarafından inceleme başlatırken, Başkan Güvenir'in yaralandığı kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

aw916119-01.jpg

Görüntüde kavşağa giren tırın büyük bir hızla başkan Güvenir'in bulunduğu araca çarpıp bir kaç metre sürüklediği görülüyor.

İlgili Haberler