Kediye saldırmak isteyen köpek hayatının şokunu yaşadı. Saldırıya uğrayan köpek kedinin gazabından bakın nasıl kurtuldu

Kediye saldırmak isteyen köpek hayatının şokunu yaşadı. Saldırıya uğrayan köpek kedinin gazabından bakın nasıl kurtuldu
İstanbul'da sahibi tarafından gezmeye çıkarılan köpek bir anne kedinin saldırması sonucu resmen hayatının şokunu yaşadı. Saldırıya uğrayan köpek kedinin gazabından sahibinin kucağına saklanarak kurtuldu. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul Güngören''de bir anne kedi yavrularına saldıracak korkusuyla köpeğe saldırdı.

İstanbul''da sokakta sahibi tarafından gezmeye çıkarılan "Karamel" isimli köpek kediye saldırınca hayatının şokunu yaşadı. Kedinin de saldırıya geçmesiyle sahibi köpeğini kucağına alarak kedinin hışmından kurtardı. Yaşanan o anlar kameraya yansıdı.

ANNE KEDİ YAVRULARINI KORUMAK İSTEDİ

Güngören Merter Gülbayır Sokağı''nda geçtiğimiz günlerde akşam saat 20.00 sıralarında Ata Özbek, isimli adam köpeği "Karamel" gezmeye çıkardı.

Sokaktan geçerken "Karamel" bir anda kediye saldırdı. Kedi de yavrularına saldıracak korkusuyla köpeğe saldırdı. Karamel’in sahibi Ata Özbek de kediyi ayağıyla uzaklaştırmaya çalışırken bacağından yaralandı. Kedinin, köpeğe ve sahibine saldırdığı anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olayı gören Eren Enes, “Kedi yavrularıyla birlikte orada duruyordu. Adam köpeğiyle geldi ve köpeği kediye saldırdı. Kedi de yavrularını korumak için köpeğe saldırdı. Sonra adam köpeği korumak için kediye tekme vurdu. Sonra kedi de can havliyle birkaç kere saldırdı. Adam köpeğini, kedi de yavrularını alıp gitti” şeklinde belirtti.


(Kaynak: İHA)

İlgili Haberler