Arka Sokaklar' dan bir kriz haberi daha geldi

Arka Sokaklar' dan bir kriz haberi daha geldi
Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar 639. Bölüm için artık geri sayıma geçilirken son haber moralleri alt üst etti.

Türk televizyonlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar efsane bir şekilde geri dönmeye hazırlanıyor.

2-w9oi-jpg.webp

Arka Sokaklar’ın jenerik müziğinin kalp atışı ritmi ile birleştiği teaser uzun bir aranın ardından ortaya çıktı ve herkes büyük bir heyecan yaşadı.

3-3plg-jpg.webp

Hatırlanacağı gibi Arka Sokaklar yeni sezon fragmanında, "Kendi gününde, kendi saatinde! Yakında Kanal D'de" ifadeleri yer almıştı.

1-t1dp-jpg.webp

Mustafa Üstündağ, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı ve Sinem Reyhan Kıroğlu dizinin 18’inci sezonunda kadroda yer alacağı iddia edilirken gelen kötü haber ise herkesi şaşkına çevirdi.

4-cbft-jpg.webp

Uzun süredir Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Selin Komiser yani güzel oyuncu Oya Okar’ın yeni sezonda olmayacağı iddia edildi.

5-t1ya-jpg.webp

Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh’un iddialı diziye veda etmesi herkesi şoka sokarken yeni sezonda Oya Okar’ın da olmayacağı iddiası deprem etkisi yarattı.

6-dk05-jpg.webp

Arka Sokaklar oyuncu kadrosu 18. Sezonda yeni isimlerle değişime giderken yapımcılardan ve güzel oyuncu Oya Okar’dan ayrılık iddiaları sonrası resmi bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler