Athena Gökhan'ın paylaşımını görenlerin gözleri büyüdü. 1 depo motorine ne kadar ödedi

Athena Gökhan'ın paylaşımını görenlerin gözleri büyüdü. 1 depo motorine ne kadar ödedi
Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından 1 litre motorine ödediği rakamı açıklayarak, “Dünyanın en pahallı yakıtını kullanıyoruz.” diyerek tepki gösterdi.

1 depo motorine ne kadar ödedi

Dövizdeki hareketlilik ve kurdaki artış sonrası zamlar art arda gelmeye devam ediyor. Döviz kurlarında yaşanan tarihi yükselişlerin ardından akaryakıt fiyatları da günden güne değişiklik göstermeye başladı.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz da sosyal medya hesabından 1 litre motorine ödediği ücreti paylaşarak tepki gösterdi.

Özoğuz paylaşımında, “1 depo motorin 780 TL Dünyanın en pahallı yakıtını kullanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU:

Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın (EPGİS) tarafından benzine 62 kuruş, motorine 55 kuruş ve LPG''ye 57 kuruş zam yapılacağı açıklanmıştı. Dolar kurunda yaşanan beklenmedik düşüş zamların iptal olmasına neden oldu. Araç sahipleri ise düşen döviz kuru karşısında daha öncesinde yükselen akaryakıt fiyatlarının yeniden eski seviyelere gelip gelmeyeceğini merak ediyor.

Bilindiği üzere dolar kurunda yaşanan hareketlilik beraberinde akaryakıt fiyatlarına hızlıca yansıyor. Söz konusu düşüşün ise hızlıca pompa fiyatlarına indirim olarak yansıtılması araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Kurun bu seviyelerde kalması halinde ise daha öncesinde yapılan zamların geri alınması anlamına geliyor.
 

İlgili Haberler