Bade İşçil fena panikledi! O lafı duyunca hemen oğlunun ağzını kapattı

Bade İşçil fena panikledi! O lafı duyunca hemen oğlunun ağzını kapattı
Bade İşcil, eski eşi Malkoç Sualp’ten olan oğlu Azur ile birlikte önceki gün Emirgan sahilinde yürüyüş yaparken görüntülendi. Annesiyle birlikte karın tadını çıkaran Azur’a “Annenle aran nasıl?” sorusunu yönelten muhabirler, ilginç bir cevapla karşılaştı. Azur konuşurken arayan giren İşcil, eliyle oğlunun ağzını kapattı.

Bade İşçil, önceki gün eski eşi Malkoç Sualp''ten olan oğlu Azur ile Emirgan sahilinde görüntülendi. İstanbul''un beyazlara bürünmüş halini kaçırmak istemeyen güzel oyuncu, oğluyla yürüyüş yapıp oyunlar oynadı.

Annesiyle karın tadını çıkaran Azur''a muhabirler, "Annenle aran nasıl?" sorusunu yöneltince olanlar oldu.

"BABAMDAN ÇOK DAHA İYİ"

Annesi Bade İşcil ile birlikte karın tadını çıkaran Azur’a “Annenle aran nasıl?” sorusunu yönelten muhabirler ilginç bir cevapla karşılaştı. Azur, “Çok iyi babamdan çok daha iyi babam…” diye konuşurken arayan giren İşçil, eliyle oğlunun ağzını kapattı. Oğlunun konuşmasından endişe eden İşçil’in panik yaşadığı görüldü.

İşçil, “Henüz magazine alışkın değil” diyerek oğlunun konuşmasını engelledi. Bade İşçil ile Malkoç Sualp, 2013 yılındaki evliliklerini 2016 yılında sonlandırmıştı. Bade İşcil, şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açmıştı. 

İlgili Haberler