Bağdat Caddesi’nde her gün 17.30’da yürüyen kadının kim olduğu belli oldu

Bağdat Caddesi’nde her gün 17.30’da yürüyen kadının kim olduğu belli oldu
İstanbul Kadıköy'de her gün saat 17.30'da defilede yürür gibi yürüyüş yapan kişinin kimliği belli oldu. O ismin, manken Melisa Aydınalp olduğu ortaya çıktı.

Kadıköy sokaklarında her gün saat 17.30'da giydiği ip bikini ile yürüyüş yapan isim, çevredeki vatandaşlar tarafından merak konusu oluyordu.

Yürüyüş yapan ismin, manken Melisa Aydınalp olduğu ortaya çıktı. Manken Aydınalp, bu kez de Bağdat Caddesi'nde yürüyüş yaparken görüldü. Aydınalp, giydiği bikiniden ötürü çevredeki vatandaşlar tarafından polise şikayet edildi.

ekran-alintisi-001.jpg

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şikayet sonrası gözaltına alınan Aydınalp, emniyet'teki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye götürüldü. Aydınalp, savcılık ifadesinin ardından, ‘Hayasızca hareketler’ suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakılmak üzere Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

1-001.jpg'CEZASI' KİTAP OKUMAK OLDU

Anadolu 6. Sulh Ceza Hakimliği Melisa Aydınalp’in yurtdışı çıkış yasağı ve imza atma şeklindeki adli kontrol hükümlerinin uygulanmasına karar verdi. Ayrıca mahkeme Melisa Aydınalp’in Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün belirleyeceği bir kütüphaneye, haftanın en az 2 günü müracaat ederek “Ahlak ve toplumsal değerler" ile ilgili kitaplar okumak ve okuduğu kitaplara ilişkin kütüphane tarafından tanzim edilecek takip çizelgesini soruşturma dosyasına sunmak yükümlülüğüne tabi tutulmasına hükmetti.

5.jpg

PODYUM PERFORMANSI SERGİLİYORDU

Aydınalp, şikayetler öncesinde her gün saat 17.30’da Bağdat Caddesi’ne gelerek podyum performansı sergiliyordu.

İlgili Haberler