Önce Pjanic şimdi Ghezzal... Beşiktaş'ta futbol yerine koyboyculuk oynuyorlar

Önce Pjanic şimdi Ghezzal... Beşiktaş'ta futbol yerine koyboyculuk oynuyorlar
Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Rachid Ghezzal’ın doğum günü kutlamaları sırasında puro ile çekildiği ve sosyal medya hasabından paylaştığı fotoğraflar gündem oldu.

Yıldız futbolcu için önceki gün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde takım arkadaşları ve teknik ekip ile birlikte bir doğum günü kutlaması düzenlendi.

9 Mayıs 1992 yılında dünyaya gelen Rachid Ghezzal, 30. Yaş gününü kutladı. O mutlu anları Beşiktaş, sosyal medya hesaplarından yayınladı.

AİLESİYLE KUTLAMA YAPTI

Yıldız oyuncu Ghezzal dün de ailesiyle bir araya gelerek doğum gününü kutladı.

Kutlama sırasında yıldız futbolcunun puro ile çekildiği fotoğraf Siyah-Beyazlı taraftarlarca tepki gördü.

Daha önce de Bosna Milli Takım kampında Pjanic’in Finlandiya maçı öncesi nargile içerken çekilen fotoğrafları basına sızmış ve gündem olmuştu.

PJANIC DE NARGİLE İÇERKEN YAKALANMIŞTI

Bosna Hersek medyasından Klix, Finlandiya maçı öncesi çekildiği öne sürülen bir fotoğraf yayınladı. Miralem Pjanic’in nargile içtiği görüntüler paylaşıldı. Bu karenin maçtan bir gün önce olduğu öne sürülmüştü.

Bosna Hersek’in Dünya Kupası ihtimali avantajla devam edecekti ancak Finlandiya’nın kazanmasıyla bitime bir maç kala ihtimaller sona erdi. Finlandiya maçında Beşiktaşlı yıldız Miralem Pjanic taraftarlardan büyük tepki görmüş, ıslıklar eşliğinde 66. dakikada oyundan çıktı.

“UMURSAMIYOR”

Pjanic’e gösterilen tepkinin altında başka nedenler de var. Yıldız futbolcunun Milli Takım’ı artık umursamadığı söylentileri dolaşmıştı.

İlgili Haberler