Flaş gelişme: Beşiktaş'ta muhalefet Çebi'ye karşı ayağa kalktı: Açık çağrı

Flaş gelişme: Beşiktaş'ta muhalefet Çebi'ye karşı ayağa kalktı: Açık çağrı
Beşiktaş'ta mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimi öncesi önemli gelişmeler yaşanıyor. Muhalefet kanadı üyelere çağrıda bulunarak yapılacak toplantıya davet etti

Beşiktaş''ta mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimi öncesi muhalefet kanadında önemli gelişmeler yaşanıyor.

Başkan Ahmet Nur Çebi, daha önce yaptığı açıklamada "Mayıs ayında aday olacağım. Genel kurulun önüne çıkacağım, yaptıklarımın hesabını vereceğim. Başkanlığa aday olduğumu buradan açıklıyorum. Beşiktaş başkanlığına aday olmayı arzu eden herkesin, aday olmasını istirham ediyorum. Bu Beşiktaş için çok kıymetli ve değerlidir. Sadece, hani şu düğünlerde takılıyor ya beşi bir yerde... Beşi bir araya gelip de seçime öyle girmesinler. Her biri tek tek girecek, adaylığını koyacak, projesini açıklayacak. Biz de yapacağız. Bu Beşiktaş''ın değerini yukarıya çekecektir. Kazanırsam, böyle bir kulübün tekrar başkanı olmaktan da onur duymaya devam edeceğim. Adayım, devam ediyorum." demişti.

Bu sözlerin ardından muhalefet de harekete geçmiş ve Fuat Çimen önderliğinde çalışmalara başlamıştı. Fuat Çimen, Yeniçağ''a verdiği özel demeçte başkanlığa aday olduğunu bildirmişti.

Muhalefet çalışmalarını sıklaştırdı ve üyelere çağrıda bulundu. "Beşiktaş sensin" başlığı ile yapılan çağrıda üyelerden 19 Mart''ta yapılacak toplantıya katılmaları istendi.

Üyelere gönderilen davetiyede "Beşiktaş''ı Beşiktaşlılar yönetecek. Birlikte başaracağız. Beşiktaş''ın geleceği için lansmanımıza davetlisiniz" denildi.

Toplantı 19 Mart tarihinde Haliç Kongre Merkezi''nde yapılacak ve üyelere projeler anlatılacak.

İlgili Haberler