Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen, Beşiktaş'ın nasıl yönetileceğini açıkladı

Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen, Beşiktaş'ın nasıl yönetileceğini açıkladı
Beşiktaş Kulübü'nün mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimi için Ahmet Nur Çebi'ye karşı adaylığını açıklayan Fuat Çimen, sosyal medya hesabından merak edilen sorulara yanıt verdi.

Beşiktaş Başkanlığı''na adaylığını Yeniçağ''a açıklayan kongre üyesi Fuat Çimen, adaylığını açıkladığından bu yana gelen soruları paylaştı. Çimen, kendisine yöneltilen sorularda kulübün yönetilme şekline dair ipuçları verdi.

Çimen''in sosyal medya hesabından paylaştığı tweet dizisi şu şekilde:

1. Paran var mı?

Cevap; Geçinecek kadar.

2. Zengin misin?

Cevap; Çok güzel ve çok nitelikli insanlar biriktirdim. İnanılmaz değerde İnsan zenginiyim.

3. Kasa kolaylığını nasıl sağlayacaksın?

Cevap; Kasa kolaylığı, bir baktık ki bugüne kadar BJK’ın kasasını kolay açılıp BJK’nın parasının acımasızca harcanması vs borçlandırmasıymış. Beşiktaş''ın kasasını namus bilip her kuruşuna sahip çıkacağım.

2000''li yılların başında Onursal Başkanımız Rahmetli Süleyman Seba’dan kalan borç kimine göre 6 milyon kimine göre 9 milyon Amerikan Doları. 22 yıl sonra borç yaklaşık 500 küsur milyon Amerikan doları.

22 yıldır parası var, zengin, kasa kolaylığı diye seçilenlerin Beşiktaş''ı getirdikleri durum bu. Bu tek cümle ile; 22 yıldır birbirinin devamı, matruşka yönetimlerin yönetememe hikayesidir. Hala aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek ve ummak büyük hata.

Bu yüzden biz, bu makus talihi yenmek bu matruşka yönetimlerin Beşiktaş''ın kaderi değildir diye yola çıktık. Böyle gelmiş ama böyle gitmeyecek. Birlikte Başaracağız

 

İlgili Haberler