Ben hayatımda böyle rezalet görmedim

Ben hayatımda böyle rezalet görmedim

Bir kulüp gelecek sezon için şimdiden plan, program yapabilir. Hocasını belirleyebilir, transferlerini yapabilir. Bunlara kimsenin itirazı yok. Ama bu şekilde olmaz, olmamalı.

Şenol Güneş çoktandır konuşuluyor Beşiktaş''ta. Sağır sultan bile duydu! Sadece Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi''den ve yönetimden ses yok. Pardon, ses var da hep ne olduğu anlaşılamayan konuşmalar var.

"Hocamız Önder Karaveli''dir. Gelecek sezon farklı bir hoca olabilir. Karaveli hep ekibin içindedir" gibi sözler... Şenol Güneş''i herkes konuşuyor, sadece Çebi ve yönetimi konuşmuyor.

Sonunda şimdiye kadar görülmemiş bir şey oldu. Başka bir kulübün başkanı başka bir kulübün teknik direktörünü açıkladı.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, bir televizyon kanalına bağlanarak, "Beşiktaş''ın yeni sezondaki teknik direktörü Şenol Güneş oldu. Şenol hoca, Beşiktaş''a hayırlı olsun. Kesin ve net. Bizde çalışan antrenör Miguel Peiro''yu da geri aldılar" dedi. Dikkat edin; "Kesin ve net" diyor.

Ne beklersiniz bu durumda. Ertesi gün Beşiktaş''tan bir açıklama değil mi? Bu saate kadar (15 Şubat 2022, saat 12.40) bekledim. Ses yok!
Bu nasıl bir kulüp iletişimi ya da iletişimsizliğidir; tarif edemedim.

Koskoca bir kulüp. Milyonlarca taraftarı var. Merak etmiyor mudur "Ne oluyor" diye sizce? Bir de... Takımın başındaki hocanın durumunu düşünsenize... Yerine bir teknik direktör geleceği söylenip, duruyor.

Arkasında durmalarını bekler doğal olarak yönetimin; çıt yok! Futbolcuların ona bakışının nasıl olacağını tahmin edebiliyor musunuz?

"Önder Karaveli görevde kalsın, aman Şenol Güneş gelmesin, ya da bir yabancı gelsin" yazısı değildir bu. Bu zamanda böyle kulüp yönetimi olur mu?

Açıkla şimdiden. Ayıp değil ki. Yap planını, programını. Avrupa''daki kulüplerde de olduğu gibi.

Yoksa biz hala Sakallı Celal''in dediği gibi doğuya giden gemide batıya koşanların ülkesi miyiz?

Yazarın Diğer Yazıları