Bülent Ersoy’a hayranı ham altın hediye etti 

Bülent Ersoy’a hayranı ham altın hediye etti 
Uşak’ta konser veren Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy’a bir hayranı sürpriz yaptı. Uşaklı bir iş insanı kendi madeninden çıkarılan ham altını Ersoy’a hediye etti. Hediye karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Ersoy “Hiç ham altın hediye almamıştım. Bunu da diğerleri gibi kasama koyacağım” diyerek hayranına teşekkür etti. 

Türk Sanat Müziğinin ''''Diva''''sı Bülent Ersoy Uşak’ta sahne aldı. Çevre illerden gelen sevenleri ile buluşan Diva kendi rekorunu sahnede kırdı. Hiç ara vermeksizin yaklaşık 4 saat sahnede kaldı.

Uşaklı iş adamı olan bir hayranı kendi altın madenlerinden çıkartılan iki parçadan oluşan altın travalteri Diva’ya hediye etti.

Maddi değeri hayli yüksek olan hediye karşında Bülent Ersoy " Hiç ham altın hediye almamıştım ama bu da diğerleri gibi dev kasamda yerini alacak” dedi.

MÜCEVHER SEVDASI

Pahalı takıları ve kürk sevdası ile bilinen ünlü sanatçı Bülent Ersoy geçen yıl İsrail''den yüzük sipariş ettiği iddia edilmişti. 

36 karatlık, değeri 21 milyon TL olan bir yüzük beğenen Ersoy''un yüzüğü iki koruma eşliğinde İsrail''den Türkiye''ye getirtmişti. Yüzüğün Bülent Ersoy''un Suadiye''deki evine teslim edilmesinin ardından özel banka kasasına konulduğu iddia edilmişti. 
 

İlgili Haberler