Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan anket açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan anket açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan anket sonuçlarına güvenmediğini belirterek, “Benim için anket meydanlardır. Ama tabii ki en büyük anket 31 Mart'tır’’ dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV’de katıldığı 'Cumhurbaşkanı ile Özel' programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim öncesi yapılan anketlere güvenmediğinin altını çizerek, ‘’ Anketlerde ciddi manada manipülasyonlar var. Gerçekten başarılı bir anket çalışması yapan parti olduk. Son dönemlere gelince bakıyorsunuz ki, biz bir anket firmasıyla çalışmayız, en az üç firmayla çalışır check ederiz. Bakıyoruz ki neticeler geliyor, hiçbiri birbirini tutmuyor. Bu seçimde daha farklı yöntem kurduk. Marka şirketlerle çalışmaktan çok bu işi hiç adı sanı duyulmamış bir şekilde sürdürüyoruz. Peki, marka yok mu? Marka da var. Güven noktasında güven vermiyor. Check ederken açık ara tutarsızlık var. O zaman diyorum ki sen işine bak. Benim için anket meydanlardır. Ama tabii ki en büyük anket 31 Mart'tır’’ ifadelerini kullandı. Erdoğan, bu seçimlerde yeni bir yöntem uygulamaya karar verdiklerini sözlerine ekledi.

İlgili Haberler