Taraftarlar bu haberi bekliyordu; Fenerlileri havalara uçuracak Arda Güler kararı

Taraftarlar bu haberi bekliyordu; Fenerlileri havalara uçuracak Arda Güler kararı
Hem İsmail Kartal hem Jorge Jesus döneminde oyuna sonradan dahil olması nedeniyle taraftarların doya doya izleyemediği Arda Güler için teknik direktör Jesus kararını verdi. Jorge Jesus’un Arda Güler’e kritik arabam.com Konyaspor karşılaşmasında ilk 11’de görev vereceği öğrenildi.

Fenerbahçe’nin 18’lik süperstarı Arda Güler, yavaş yavaş ilk 11’in gediklisi haline gelmeye başlıyor. Slovacko ile oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında teknik direktör Jorge Jesus’tan formayı kapan sarı-lacivertlilerin yeni 10 numarasını şimdi daha kritik bir görev bekliyor.

ARDA GÜLER İLK 11’E

Ligde geçen hafta Kasımpaşa’yı 6-0 ile darmaduman eden Fenerbahçe’de attığı 2 golle tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler’in Konyaspor karşısında ilk 11’de görev alacağı kaydedildi.

Fenerbahçe formasıyla hem U19’da hem A takımda 50 maçta süre alan Güler, 19 gol-18 asistlik bir performans ortaya koydu. Son olarak Alex de Souza’nın 10 numarası emanet edilen genç yeteneğin Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

yenicaggazetesi.com.tr

İlgili Haberler