Taraftarlar yorum yağdırdı: Fatih Terim ile Jorge Jesus kıyası gündem oldu

Taraftarlar yorum yağdırdı: Fatih Terim ile Jorge Jesus kıyası gündem oldu
Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim ile Fenerbahçe’nin Portekizli hocası Jorge Jesus’un Avrupa kupaları hakkında söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Videoda Jesus, Avrupa’yı hedef olarak belirlemezken Terim’in ise "Galatasaray, Avrupa kupalarında olmalıdır." sözleri her iki takımın taraftarlarını karşı karşıya getirdi.

TikTok’ta “Futbolarena” hesabının paylaştığı videoda Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un Slovacko maçı için düzenlenen basın toplantısında, “Bizim için bu sezon en önemli turnuva süper lig çünkü gerçekçi olmak gerekirse şu anda herhangi bir Türk takımı şampiyonlar ligi ya da Avrupa ligi’ni kazanma hedefini kendine koymuyor.” diyor.

FATİH TERİM: "GALATASARAY AVRUPA’DA OLMALIDIR"

Videonun devamında ise sarı-kırmızılılarla olaylı bir ayrılık yaşayan Fatih Terim’in, Galatasaray ile çıkacağı bir Avrupa maçı öncesi söylediği, “Galatasaraylılar Avrupa’ya alışkındır. Avrupa kupalarında olmalıdır. Avrupa kupalarında sadece alışkanlığı yoktur aynı zamanda çok da büyük başarıları vardır. Benim hülyalarım, benim rüyalarım dünyalarım daha büyük. Onun için insan hayal etmeden yaşayamaz.” sözler yer alıyor.

Jesus, Avrupa kupalarına önem vermezken Terim''in Avrupa''yı birincil hedef olarak koyduğu video, TikTok’ta viral oldu. Her iki takım taraftarları videoya birçok yorumda bulundu.

yenicaggazetesi.com.tr

İlgili Haberler