Kasımpaşa - Alanyaspor maçı bakın neye benziyor

Kasımpaşa - Alanyaspor maçı bakın neye benziyor

İki takımın bu duygularla çıktığı maçı yüksek tempoda başladı. Pozisyonlar, ataklar. İzleyenler gözlerini sahadan bir an bile olsun alamadı.

Kıran kırana bir maç oldu sahada. Top bir o kalede, bir bu kaledeydi. Gol ha geldi ha gelecek derken... Geldi. Konuk Alanyaspor 42. dakikada Wilson Eduardo''un nefis röveşatasında ağlara giden topla öne geçti. O ana kadar hatasız oynayan kaleci Ertuğrul, beklemediği bu vuruşa çaresiz kaldı.

Kasımpaşa ikinci yarıya çok farklı bir görüntüyle başladı, Alanyaspor''ı sahasına adeta hapsetti. Goller de peş peşe geldi. 65. dakikada Muleka''nın pasıyla Mamadou Fall''ın 68. dakikada da Muleka''nın golüyle öne geçti. Muleka''nın oyuna girdiği 9 dakika içinde bir gol, bir de asist yapması maçın olayıydı.

Bizim takımlardaki öne geçtikten sonra geri çekilme alışkanlığı Kasımpaşa''da da varmış demek ki. Öne geçince maçı kazandıklarını sandılar ve geri çekildiler. Oysa Alanyaspor, ligin en fazla gol atan takımlarından biriydi. En büyük özelliği de rahatlıkla pozisyon bulabilmesiydi. Buldu da. Büyük bir defans hatasını affetmedi. 74''te

Efkan Bekiroğlu beraberlik golünü filelere gönderdi.

2-2 bitti maç. İkisi de kazanamadı, futbol kazandı. Premier Lig''den bir maç gibiydi. İzleyenler pişman olmadı.

Yazarın Diğer Yazıları