Gelinim Mutfakta'nın sunucusu Nursel Ergin'in kızına ilginç evlilik teklifi! Faslı damat adayı bakın kaç deve vadetti

Gelinim Mutfakta'nın sunucusu Nursel Ergin'in kızına ilginç evlilik teklifi! Faslı damat adayı bakın kaç deve vadetti
Kanal D’nin hafta içi her gün ekrana gelen fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın sunucusu Nursel Ergin’in kızı Bengü’ye ünlü bir Arap turizmci talip oldu.

Editör: Özlem KIRAL

Geçtiğimiz günlerde 25 yaşındaki kızı Bengü Çınar ile birlikte Fas’a tatile giden Gelinim Mutfakta'nın sunucusu Nursel Ergin, beklemediği bir sürprizle karşılaştı.

6465def64e3fe02ad85ed8e7.jpg

Fas’ın ünlü Agafay çölünde safariye çıktıkları sırada safari turunu düzenleyen turizm şirketinin 31 yaşındaki sahibi olan Ahmed Yassine Zakaria isimli iş insanı ünlü sunucunun kızı Bengü’ye 40 deve ve havuzlu villa vadederek talip oldu.

6465ded44e3fe02ad85ed8e1.jpg

6465ded44e3fe02ad85ed8e1.jpg

Konu hakkında açıklama yapan Nursel Ergin “Biz önce yaşananları şaka sandık. Ancak beyefendi meğerse çok ciddiymiş. Kızım eğer kabul etseydi 5 gün içinde düğün hazırlıklarına başlanacaktı. Hediye olarak da 40 deve teklif etti. Zaten benim kızımın böyle bir teklifi şu an kabul etmesi mümkün değil çünkü işine odaklanmış durumda. Hayırlısı olsun.” diye konuştu.

6465dee74e3fe02ad85ed8e4.jpg

Bengü Çınar ise yaşanan olay ile ilgili “Bir kadın önce kendi ayaklarının üzerinde durmalı. Benim için her zaman para değil aşk daha önemli. Şu an zaten gündemimde evlilik yok. İşime ve kendi ayaklarımın üzerinde durmaya odaklanmış haldeyim” ifadelerini kullandı.

unlu-sunucu-nursel-ergin-in-kizi-bengu-cinar-a-surpriz-evlilik-teklifi-brfas.jpg

İlgili Haberler