Zafer Arapkirli Bakan Varank'a öyle bir gönderme yaptı ki: Sürtük mü deseydi | Hanım kız sözünü hakaret saymıştı

Zafer Arapkirli Bakan Varank'a öyle bir gönderme yaptı ki: Sürtük mü deseydi | Hanım kız sözünü hakaret saymıştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD Başkanı Biden ile yaptığı görüşmenin detaylarının tercüman tarafından seçimlerden sonra devlete açıklanması gerektiğini söyleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Hanım kız" ifadesine Bakan Varank tepki gösterdi. Gazeteci Zafer Arapkirli'nin Bakan Varank'a tepkisi "manidar" oldu: "Sürtük mü deseydi" İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Biden ile yaptığı görüşmenin detaylarının seçimlerden sonra devlete açıklanması gerektiğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın tartışmalı danışmanı Mariam Kavakçı’yı gündeme getirdi.

Söz konusu görüşmenin Afgan sığınmacıların Türkiye’yi akın etmesine neden olduğuna dikkat çeken CHP lideri, “Ayrıca çevirmen hanım kızımızdan, yüzbinlerce Afgan sığınmacının ülkemize gelmesine yol açan o toplantıda Biden ile neler konuşulduğunu seçimlerden sonra devletimize açıklamasını talep edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

VARANK''TAN KILIÇDAROĞLU''NA: REZİLSİN

Kılıçdaroğlu’nun Kavakçı için “Hanım kızımız” ifadelerini kullanmasına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan çok sert tepki geldi. Varank, Kılıçdaroğlu’nun “Hanım kızımız” ifadesi ile Kavakçı’yı küçümsediğini savunarak Kılıçdaroğlu''na "rezilsin" dedi.

 “SÜRTÜK” MÜ DESEYDİ?"

Varank''a sert çıkan Gazeteci Zafer Arapkirli kişisel twitter hesabından yaptığı paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Arapkirli Varank''a Gezi eylemlerine katılanlara "sürtük" diyerek hakaret eden; yine Başbakanlığı döneminde (2017) Konya mitinginde, Hopa''daki olayları protesto etmek için tank üzerine çıkan ve polis müdahalesi sonucu kalçası kırılan Halkevleri Merkez Yürütme Kurulu üyesi Dilşat Aktaş için "O kadın, kız mıdır kadın mıdır?" ifadesini kullanan Erdoğan''ı hatırlattı.

İşte Zafer Arapkirli''nin paylaşımı;

" “SÜRTÜK” MÜ DESEYDİ?
“Çürük” mü deseydi?
“Kadın mıdır? Kız mıdır? Bilmiyorum” mu deseydi?

Sor Reis’ine. Uygun bir sıfat önersin de, sen de öyle konuş"

İlgili Haberler