Hazal Kaya meğer Acemi Cadı’da rol almış! O halini gördüğünüzde değişimine inanamayacaksınız…

Hazal Kaya meğer Acemi Cadı’da rol almış! O halini gördüğünüzde değişimine inanamayacaksınız…
Hazal Kaya’yı hangi diziyle hatırlıyorsunuz? “Aşk-ı Memnu” Nihal karakteriyle mi yoksa “Adını Feriha Koydum” dizisindeki Feriha ile mi? Yayınlandığı dönem milyonları ekrana kilitleyen bu dizilerden en çok hangisiyle hatırladığınıza emin olamasak da başarılı oyuncunun yer aldığı ilk dizilerden biri ile sizi hayretlere düşüreceğini biliyoruz. İşte, detaylar...

Hazal Kaya’yı şu sıralar yeni projelerde göremediğimiz için açıkçası onu biraz özlüyoruz. Tam da bu sebeple biraz geçmişini kurcalayalım, dedik! Ünlü oyuncu, henüz 16 yaşındayken 2005 yılında yayınlanan ve Merve Boluğur’un başrol oynadığı Acemi Cadı isimli dizide konuk oyuncu olarak yer almış. İşte, ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın o günden bugüne inanamayacağınız değişimi…

 

ACEMİ CADI DİZİSİNİ HATIRLAMAYAN YOK!

Sabrina isimli bir yabancı diziden uyarlanan ve 2005 yılında televizyonlarda yayınlanmaya başlanan Acemi Cadı''da Merve Boluğur, Nergis Kumbasar ve Şenay Gürler gibi ünlü oyuncular yer almıştı. O dönem dizide yer alan ve diziye konuk oyuncu olarak katılan birçok isim de daha sonra ünlenmişti. İşte, Hazal Kaya da o isimlerden biri!

Hazal Kaya, diziye 46. bölümde konuk oyuncu olarak katılmıştı ve dizide Selim’in çocukluk arkadaşı olan Pelin isimli karakteri canlandırmıştı. O sıralar henüz 16 yaşında olan Hazal Kaya; dizide iki yana toplanmış saçları, yeşil tişörtü ve farklı seslendirmesiyle dikkat çekse de ünlü oyuncuyu daha sonra aynı dizide başka bir bölümde göremedik.

SONRASINDA BAŞKA PROJELERDE DE YER ALDI

Herkesi ekranı başına kilitleyen Aşk-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum dizileri dışında da birçok dizide, filmde ve reklamda yer alan ünlü oyuncu Hazal Kaya; oyunculuk konusundaki çıkışını Genco adlı diziyle yapmıştı. Behzat Ç., Maral: En Güzel Hikayem, Son Yaz-Balkanlar 1912, A.Ş.K, Bizim Hikaye gibi dizilerde de oynayarak kariyerinde yükselişe geçmiş ve başarılı oyunculuğunu sergilemişti.

EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU

Acemi Cadı''nın o minik konuk oyuncusu, şu anda kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evli ve çiftin Ali Fikret adında bir çocukları var. Hatta Ali Fikret için Ali Atay''ın klonu desek haksızlık etmiş olmayız! Anlaşılan Hazal Kaya aşkta da işte de mutluluğu yakaladı. Bize de bu mutluluğun devamını dilemek düşer!

İlgili Haberler