Horasan'dan Deccal çıkarmaya çalışmak!

Horasan'dan Deccal çıkarmaya çalışmak!

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 30 Ağustos mesajında "Küresel emperyalist sistemin 99 yıl önceki hayallerinin ve heveslerinin ilk günkü kadar taze ve güçlü olduğunu görmekten aciz olanların, dün Tunus''ta, Libya''da, Irak''ta, Suriye''de, bugün Afganistan''da yaşananlardan ders çıkarmaları en önemli beklentimizdir." dedi.

Bu sözler, Türkiye''de siyasi değerlendirme yapanların temel çelişkisini göstermesi bakımından önemli!

Sayın Aksakal boşuna beklemesin, çünkü emperyal güçlerin bugünkü heveslerini görmekten aciz olan tek kimse bile yoktur. Emperyal güçler, Tunus''ta, Libya''da, Irak''ta, Suriye''de ve Afganistan''da yaptıklarını Türkiye''deki iş birlikçileriyle birlikte yapmaktadır. Öyleyse, İslam dünyasına emperyalizmin Truva atı olarak giren iş birlikçilerin bu olaylardan ders çıkarması nasıl beklenebilir?

"Büyük Orta Doğu Projesi çerçevesinde 22 İslam ülkesinin haritası değişecek" diyen ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice değil miydi? Büyük Orta Doğu Projesi''nin eş başkanı kimdi?

11 Eylül olayına verilecek cevabı açıklarken "Bu bir Haçlı Seferi''dir" diyen ABD Başkanı W. Bush değil miydi? "Türkiye bir cephe ülkesidir" diyen de o değil miydi? Bunlarla iş birliği yapmak, Haçlı Seferi''ne yardımcı olmak değil midir?

***

Yine bugün bir grip virüsü üzerinden küresel ölçekte bir pandemi politikası uygulanıyor. Kuş gribinde kanatlı hayvanları itlaf ettiler. Domuz gribinde sahtekârlık yaptıkları ortaya çıktı ve 10 yıl beklemek zorunda kaldılar! 10 yıl sonra, Çin''de sokakta yürüyen insanların düşüp öldüğüne dair görüntülerle dünyaya dehşet saçtılar ve pandemi ilan ettiler.

Oysa virüs yüzünden tarihte hiç kimse sokakta yürürken ölmemiştir. Bu durumda Çin''deki ölümler ya sahteydi, ya da 5G denemesi yapılırken aşırı elektromanyetik dalga yüklenmiş ve insanlar elektrik çapmış gibi aniden ölmüştü.

Sürecin başında Türkiye''de bile testi pozitif çıkanlar, naylonla kaplanmış sedyelerde, mumyalar gibi sarılıp sarmalanarak hastaneye götürülüyordu, sonradan evlerine ilaç götürür oldular!

Op. Dr. Bilgehan Bilge''nin, "Bizim muhalif medyaya göre hayatımızın her alanı ''küresel güçler ve Amerikan Emperyalizmi'' tarafından işgal ve kontrol altında. Sadece ''aşı ve pandemi'' hariç!" tespitini hatırlatmak isterim. Sadece muhalif medya değil, iktidar yanlısı medya da küresel pandemi politikalarının propagandasını yapıyor. Türkiye''de siyasilerden benim bildiğim sadece Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, sürece itiraz ediyor,

***

Emperyalizm, "Tanrı''yı kıyamete zorlamak" gibi akıl dışı inançları esas alıyor. Ritüellere çok önem veriyor.

Bu çerçevede Kabil Havaalanı''nda intihar saldırısı düzenleyen örgüte "Horasan" adının verilmesinin tesadüf olmadığını incelemiştim.  Bir takipçim de "Deccal Horasan''dan çıkacak" rivayetini hatırlattı.

Türkiye''de bu konuda yazılmış kitaplar var ama ahir zamanda Deccal çıkacağına dair, Kur''an''da bir hüküm yok, uydurma hadisler var! Tayfun Atay, konuyu 28 Haziran 2015 tarihli Cumhuriyet''te incelemiş ve "Deccal ile ilgili bu hadislerin ayrıntılarının, İsa''nın kendisini izleyenlere verdiği vaazlar ve Kıyamet''le ilgili Hristiyan yazmalarında yer alan bilgilerden kaynaklandığı da kaydedilmiştir. Mesela Deccal''in Horasan''dan çıkacağı bilgisi ilk kez Aziz Epharem''in ''Apocalypse''inde bildirilmiştir" diye yazmıştır.

Bu durumda kanlı bir örgüte Horasan adı verilmesi, Deccal''in Horasan''dan çıkacağına inananların zorlamasıyla ortaya çıkmış olabilir.

***

Washington Times''ta Cheryl K. Chumley, "Amerika, Afganistan''da ahlaki duruşunu kaybetti" diye yazdı! Oysa Tanrı''yı kıyamete zorlamaya inanan 100 milyon insanın bulunduğu ABD''nin kuruluş felsefesinde bir yanlışlık var!

Özetle "Tanrı''yı kıyamete zorlamak" veya "Horasan''dan Deccal çıkarmaya çalışmak" gibi akıl dışı inançları devlet politikası yapanların pandemi politikasına güvenenler, emperyalizme teslim olmuş demektir!

Yazarın Diğer Yazıları