İstanbul'da bir şirket daha iflas etti .İşsizler kervanı büyüyor

İstanbul'da bir şirket daha iflas etti .İşsizler kervanı büyüyor
İflasların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Mihar Turizm Yazılım ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iflas etti. Çalışanlar yine işsizler ordusunun elemanları olacak.

Milli Gazete'den Oğuz İlgiç'in haberine göre, enflasyonla birlikte hızla yükselen döviz kuru vatandaşın hayatını giderek zorlaştırırken, şirketlerin ise art arda iflasına neden oluyor.

Turizm ve otomotiv alanında faaliyet gösteren şirketlerden biri olan Mihar Turizm Yazılım ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iflas bayrağını çekti. Söz konusu şirketin iflas istemi ile yaptığı başvuru Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından karara bağlandı.

Mahkeme yapılan başvuruyu onaylayarak şirketin iflasının açılmasına karar verdi. Söz konusu kararda "Bahçelievler Mahallesi Ihlamur 1 Sokak No:1/8 Bahçelievler/İstanbul adresinde kayıtlı davalı MİHAR TURİZM YAZILIM VE OTOMOTİV TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'nin İİK'nun 156,158.maddeleri uyarınca yeniden İFLASINA, İflasın 19/10/2023 günü, saat:11.45 itibariyle açılmasına karar verildiği, İflas dosyası olarak daha önce açılan dosyadan devamına karar verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

a6.jpg

İlgili Haberler