Meral Akşener’den Azra Gülendam Haytaoğlu için başsağlığı mesajı

Meral Akşener’den Azra Gülendam Haytaoğlu için başsağlığı mesajı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya’da vahşi bir cinayete kurban giden gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu (21) için başsağlığı mesajı yayınladı.

Azra Gülendam Haytaoğlu’nun fotoğrafıyla birlikte sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “#AzraGülendamHaytaoğlu kızımıza Yüce Allah''tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Caniliklere, ahlaksızlıklara, kadına yönelen şiddete cesaret veren zihniyet, bu acı haberi almamıza sebep olan zihniyettir. Bu kirli zihniyetle mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU:

Antalya''da, 5 gündür haber alınamayan gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu (21) bugün ölü bulundu. Üniversiteli kızı evinde cinsel saldırıda bulunup, boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp, valizle taşıdığı ormanda gömen inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan (48), gözaltına alındı. Polisin, genç kızın cep telefonu sinyallerinden ulaştığı Ayhan, çapraz sorguda cinayeti itiraf etti.

İlgili Haberler