İşte Jorge Jesus'un vazgeçemediği o isim

İşte Jorge Jesus'un vazgeçemediği o isim
Fenerbahçe'nin 2022-2023 sezonunda şimdiye dek oynadığı 7 karşılaşmada Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un vazgeçilmezi Macar stoper Attila Szalai oldu.

Yeni sezon öncesi Güney Koreli stoper Kim Min-Jae''nin ayrılışı sonrasında Fenerbahçe''de Attila Szalai''ye de çok sayıda teklif gelmişti. Sarı lacivertlilerin 2020-2021 sezonunda Güney Kıbrıs ekibi Apollon Limassol''dan kadrosuna kattığı 1998 doğumlu ve 1,92 boyundaki başarılı stoper, yüksek performansı sonrasında çok sayıda kulübün dikkatini çekmeyi başarmıştı.

2.2 MİLYON EURO GELDİ, ŞİMDİ 12 MİLYON EURO
Fenerbahçe''nin 2 milyon 200 bin Euro bonservis bedeliyle renklerine bağladığı Attila Szalai, piyasa değerini şimdilerde 12 milyon Euro civarına getirmiş durumda... 24 yaşındaki oyuncu bu performansının tesadüf olmadığını ve takımına sağladığı büyük katkıyı yeni sezonda da ortaya koymaya devam ediyor.

660 DAKİKA İLE EN ÇOK FORMA GİYEN OYUNCU OLDU
Teknik direktör Jorge Jesus''un en güvendiği isimlerin başında gelen Attila Szalai, rotasyona çok pozitif yaklaşan ve sürekli kadrosundaki isimleri değiştiren hocasının geride kalan 7 karşılaşmanın tamamında sahada tuttuğu tek isim oldu.
Fenerbahçe''nin 7 maçında da görev yapan Szalai, 660 dakika görev aldı ve 1 de gol kaydetti.

İKİNCİ SIRA KALECİ ALTAY BAYINDIR''IN...
Szalai''yi yaşadığı sakatlık sebebiyle 1 maç kaçıran kaleci Altay Bayındır takip etti. Sarı lacivertli ekibin kaptanı Altay, 570 dakika görev alarak Jesus''un en çok forma şansı verip sahada tuttuğu oyuncu konumunda yer aldı.
Attila Szalai ve Altay Bayındır sonrasında üçüncü basamakta ise 6 mücadelede toplam 536 dakika forma giyen Ferdi Kadıoğlu listeye girdi.

İlgili Haberler