Volkan Demirel, Emre Mor'a ne yaptı

Volkan Demirel, Emre Mor'a ne yaptı

Emre Mor, ilk adımını attığında yeşil sahalara, ''Geleceğin büyük yıldızı'' olarak gösteriliyordu.

Ama patlayamadı bir türlü. Borussia Dortmund, Celta Vigo, Galatasaray gibi büyük takımlarda oynadı ama hep hayal kırıklığı olarak kaldı.

Karagümrük''te de öyleydi. Ama ne olduysa Volkan Demirel''in işbaşına gelmesinden sonra oldu.

Gözle görülür bir yükselme vardı futbolunda, bu Kayserispor maçında patlamaya dönüştü.

Atatürk Olimpiyat Stadı''nın bomboş tribünlerinin önünde, buz gibi bir havada, kar yağışı nedeniyle ağırlaşan sahada Karagümrük''le Kayserispor arasındaki belirgin farktı Emre Mor.

Hadi diyelim ki 10. dakikadaki golü şanstı! Şutunda top Hosseini''ye de çarpıp, kaleciyi yanılttı ve öyle girdi kaleye. Ya ikinci golüne ne demeli? Çalımlarla ceza alanına girip, çaprazdan yaptığı aşırtma vuruşu nasıl tarif etmeli? Vay canına; sezonun en güzel gollerinden birini attı resmen.

Kayserispor, bu gollere karşılık vermeye çalıştı. Hikmet Karaman, "Yahu bu da patlayacak bizi mi buldu?" diye kızmıştır eminim için için Emre Mor''a. 

Ne yaptıysa olmadı. Zaman zaman Kayserispor da gole yaklaştı ama topu çizgiden geçirmeyi başaramadı. Sahaya kar yağıyordu da, Karaman''ın güvendiği dağlara da kar yağdı! 

Kayserispor, farkı azaltayım diye baskı kurmaya çalışırken yine Emre Mor çıkmaz mı sahneye... 75. dakikada bu kez Abdoulaye Toure''nin asistini alıp gole çevirdi Emre Mor! Futbol hayatı boyunca atmadığı golleri bir maça sığdırdı.

3-0 bitti maç. 38 puana takılıp kalan Kayserispor ve Hikmet Karaman sıkıntılı şimdi. Geçen hafta taraftarları istifaya çağırmıştı! Tamam, bu haksızlıktı ama durmuyor işte taraftar dediğin. Daha sıkıntılı günler bekliyor şimdi Hikmet hocayı.

Karagümrük ise bu galibiyetle üst sıralara göz kırptı. Volkan Demirel''in gururu Emre Mor olmalı. "Benden önce neredeydin, bak ben geldim böyle oldu" diye övünse haksız mı? 

 

 

Yazarın Diğer Yazıları