Kemal Sunal replikleri düet oldu. Sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor

Kemal Sunal replikleri düet oldu. Sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor
Yeşilçam’ın efsanevi sanatçısı Kemal Sunal anısına bir video yayınlayan Miraç Online isimli müzisyen sosyal medyada gündem oldu. Unutulmaz sanatçının replikleriyle hazırladığı düetler ise izlenme rekorları kırıyor.

Sosyal medya platformu Tiktok''ta MiraçOnline adıyla yayın yapan müzisyen Cüneyt Arkın''ın anısına ''Kara Murat'' filminin replikleriyle uyumlu olan bir rap şarkı hazırlayarak dikkat çekmişti. 

Aynı müzisyen bu kez Kemal Sunal anısına, "Rahmetli Kemal Sunal replikleriyle düet yapıyorum" diyerek bir video paylaştı.

İşte Kemal Sunal’ın bazı replikleri…

* Çocuklar, Mahmut Hoca burada gelmeyin! Aaa Mahmut Hoca sen de mi kaçtın? 
 
*-İsminiz ne? 
    - Şaban. 
   - Ay ne değişik bir isim.
    Valla ben doğduğumdan beri hiç değişmedi. 
 
* İmam: Kıble bu taraf!

    Kemal Sunal: Yoook, çevirin bu taraf.
   İmam: la havle... Çevirin bu tarafa!
    Kemal Sunal: Ula n’apacak kıbleyi? Kalkıp namaz mı kılacak! 
*Tencere yuvarlanmış, seninki benden kara...
 
*Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok...  Gördünüz, yürüdüm çıktım! Ama, çıkmamış da olabilirim. Çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. Görünen köy... Uzakta değildir...

*Hepsi bu kadar mı kurban?
   -Evet. 
  -Benimki niye ötekilerden eksik?
 -Onlar sendikalı.
  -Ben de Harranlıyam! 
  -Git ulan işine!
 -Patronda sendikalı herhal, hemşerisini koriy

Kemal Sunal kimdir?

Ali Kemal Sunal, 11 Kasım 1944 tarihinde İstanbul''da dünyaya geldi. Tiyatro ile sanat hayatına başlayan Kemal Sunal''ın ilk amatör tiyatro oyunu, Vefa Lisesi''nde okurken rol aldığı Zoraki Tabip''tir. Kenterler, Ulvi Araz, Ayfer Feray ve son olarak Devekuşu Kabare tiyatrolarında profesyonel olarak rol aldıktan sonra, ünlü yönetmen Ertem Eğilmez''in kendisini fark etmesiyle birlikte 1972 yılında Tatlı Dillim filminde rol alarak sinemaya ilk adımını attı. Hababam Sınıfı, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, Hababam Sınıfı Uyanıyor ve  Hababam Sınıfı Tatilde filmleriyle yüksek bir başarı kazandı, Hababam Sınıfı''nın İnek Şaban''ı olarak tanındı. Filmlerinde oynadığı iyi, saf adam rolleriyle beğeni kazandı. Sanatçı, komedi filmleri ağırlıkta olsa da dram türündeki filmlerde de yer aldı. Toplam 82 filmde rol almış olan sanatçının son filmi, 1999 yılında vizyona giren Propaganda''dır. Bu film aynı zamanda Kemal Sunal''ın, oğlu Ali Sunal ile birlikte rol aldığı ilk ve tek filmidir.

Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000 tarihinde Balalayka isimli filmin Trabzon''daki çekimlerine gitmek için bindiği uçakta kalp krizi geçirerek 55 yaşında öldü. Mezarı Zincirlikuyu Mezarlığı''nda bulunmaktadır.

İlgili Haberler