Kim Kardashian Marilyn Monroe’nun ikonik elbisesinin dikişlerini patlatmış! ‘Gözyaşlarımı tutamıyorum, ağlıyorum!

Kim Kardashian Marilyn Monroe’nun ikonik elbisesinin dikişlerini patlatmış! ‘Gözyaşlarımı tutamıyorum, ağlıyorum!
Kim Kardashian'ın 2022 Met Gala'da Marilyn Monroe'nun elbisesin, giydi. Elbiseye girmek için 7 kilo veren yıldız hakkında bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Kim Kardashian elbisenin dikişlerine ve üzerindeki kristallere zarar verdi.

Kim Kardashian''ın 2022 Met Gala''da giydiği elbisesi aslında büyük bir öneme sahip. Bundan 60 yıl önce Marilyn Monroe ABD''nin 35. Başkanı olan John F. Kennedy için bir şarkı seslendirdi. Günümüzde de unutulmayan ''Happy Birthday Mr. President'' şarkısı o dönemde büyük bir ilgiyle karşılandı. Marilyn Monroe''nun Başkan Kennedy için şarkı seslendirdiği esnada üzerinde olan elbise ise ulusal hazine ilan edildi. İşte o elbise bu elbiseydi!

BİNLERCE KRİSTALDEN OLUŞUYOR 

Şimdilerde müzelik olmuş ve oldukça değerli sayılan bu elbise aslında genç modacı Bob Mackie tarafından çizilmiş ve Fransız Hollywood kostümcüsü Jean Louis tarafından tasarlanmıştı. Marilyn Monroe''nun vücuduna göre dikildiği bilinen bu dar elbisenin üzeri ise tek tek elle işlenen 6 binden fazla kristalle süslenmişti. Yıllarca muhafaza edilen elbiseyi 2016 yılında ''Ripley''s Believe It or Not'' şirketi 4.8 milyon dolara satın aldı. Dünyanın en pahalı elbisesi olarak kabul edilen bu elbise şimdilerde 10 milyon dolar değerinde.

ÖZEL KOŞULLARDA SAKLANIYOR 

Yüzde 40 ila 50 nem oranında, karanlık, sıcaklık kontrollü bir odada saklanan elbise yürütülen işlemler sonucunda Kim Kardashian''ın 2022 Met Gala''da giymesi için uygun görüldü. Orlonda''da bulunan elbise Kaliforniya eyaletindeki Kim Kardashian''ın evine özel korumalarla taşındı. Ancak Kardashian''ın provaları tahmin edildiği gibi gitmedi ve Met Gala''da bu elbiseyi giymek için sıkı bir diyet yapmaya karar verdi.

ELBİSEYİ DEĞİL KENDİNİ DEĞİŞTİRDİ 

41 yaşındaki reality şov yıldızı Kim Kardashian, modacılar tarafından ''ulusal hazine'' ilan edilen elbisede herhangi bir değişiklik yapmamaya yemin etti ve bunun yerine kendini değiştirdi. Kim Kardashian elbiseyi giyebilmek için tam 7 kilo verdi.

"Ya bunu giyecektim ya da gitmeyecektim. Günde iki kez termal eşofman giyerek koşu bandına çıktım. Tüm şekeri ve karbonhidratı tamamen kestim, en temiz sebzeler ve proteinlerle beslendim. Sonunda elbise üzerime olduğunda ise sevinçten ağlayacaktım.

Üzerindeki elbiseyle gerçek bir yıldıza dönüşen Kardashian, Monroe''nun eserini yalnızca birkaç dakikalığına giydi. Met Gala''daki kırmızı halı yürüyüşünü yaptıktan sonra hemen soyunma odasına koştu ve üzerindeki elbiseyi replikasıyla değiştirdi. Ancak elbiseyi olabildiğince muhafaza etmeye çalışan ve Monroe''nin elbisesini giyebilmek uğruna zayıflayan Kardashian ile ilgili geçtiğimiz günlerde ortaya bir iddia atıldı.

''ELBİSE ZARAR GÖRDÜ'' 

''Marilyn Monroe Collection'' adıyla bilinen ve ünlü yıldızın elbiselerini muhafaza eden kurum Instagram hesabından elbisenin zarar gördüğünü öne sürdü. Marilyn Monroe Collection, Monroe''nun 1962''de giydiği göz kamaştırıcı elbisenin son halini gösteren yeni fotoğraflar yayınladı. Elbisenin birkaç kristalinin ''eksik'' olduğu hatta bazı kristallerin de iplikleriyle birlikte sallandığı ve düşmek üzere olduğu görülüyordu. Durumu fotoğraflarla göstermeye çalışan Marilyn Monroe Collection, Kim Kardashian''ın elbiseyi yeteri kadar koruyamadığını ve zarar verdiğini öne sürdü. İddiaların üzerine elbisenin şimdiki gerçek sahibi ve kiralandığı yer olan Ripley''s Believe It or Not şirketine ulaşıldı. Ripley''in bir temsilcisi ise Kim Kardashian''ın elbiseye son derece saygı duyduğunu ve elbisede hiçbir sorun olmadığını söyledi. Ancak Marilyn Monroe Collection''a göre gerçekler kanıtlarıyla ortadaydı. Şimdilerde Kim Kardashian bu görüntülere ve iddialara cevap verip vermeyeceği merak ediliyor.

İlgili Haberler