Kylie Jenner oğlunun adını resmen değiştirdi

Kylie Jenner oğlunun adını resmen değiştirdi
Ünlü reality show yıldızı ve milyarder girişimci Kylie Jenner, oğlunun adını resmen değiştirdi.

Rapçi Travis Scott ile iki çocuk sahibi olan realite şov yıldızı Kylie Jenner, oğlunu 2022 yılının şubat ayında dünyaya getirmişti. Oğlunun adını Wolf Jacques olarak açıklayan Jenner, doğumdan bir ay sonra oğlunun adını değiştirdiklerini açıklamıştı.

3yzrc7gdikee4xvz9ync8w.jpg

Jenner, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Oğlumuzun adı artık Wolf (Kurt) değil bilginize. Bu isimle kendisi gibi hissetmediğini düşündük. Her yerde bu ismi gördüğüm için sizinle de paylaşmak istedim” notuyla isim değişikliğini duyurmuştu.

6518298e86b2473de4a12cb9.jpg

RESMİLEŞTİ

Jenner ve rap şarkıcısı eski sevgilisi Travis Scott, oğullarının adını haziran ayında değiştirdi ve "Aire" koydu. TMZ'nin elde ettiği belgelere göre, çiftin oğlunun adı resmen "Aire Webster" oldu.

Jenner ile 31 yaşındaki rapçi, ilişkilerini ocak ayında sonlandırdı. Çift, 2017’de ilişkilerine başladı. Kızları Stormi Şubat 2018’de dünyaya geldi.

bcsy4rqbyusrownf7gweuq.jpg

İLK KEZ BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

Kylie Jenner'ın Timothee Chalamet ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Jenner, "Call Me By Your Name", "Dune" ve "Bones and All" filmleriyle tanınan ve şu sıralar Hollywood'un gözde isimlerinden olan genç oyuncu Timothee Chalamet ile 2023 ABD Açık Tenis Turnuvası'na katıldı.

İlgili Haberler