MasterChef Soner Sivrioğlu yarışmaya geri döndü. Sosyal medya yıkıldı

MasterChef Soner Sivrioğlu yarışmaya geri döndü. Sosyal medya yıkıldı
MasterChef Türkiye'nin sevilen şeflerinden Somer Sivrioğlu'nun All Star çekimlerinde yer almaması günlerce merak konusu olmuştu. Yurt dışında yeni mekan açtığı için çekimlere dahil olamayan Sivrioğlu, yarışmaya geri döndü. Sivrioğlu, yarışmacılar tarafından alkışlarla ve büyük bir mutlulukla karşılandı.

Editör: Özge Ceren ÇİMEN

MasterChef All Star sezonunda Somer Sivrioğlu’nun neden olmadığı sorusu uzun süre gündem olmuştu. Seyircilerin heyecanla beklediği Sivrioğlu’nun programa gelmesinin ardından sosyal medya yıkıldı. Yarışmacılar ise ünlü şefi adeta alkış tufanı ile karşıladı.

640xauto.webp

“CANIMIZ, KARDEŞİMİZ, ARKADAŞIMIZ”

MasterChef’in yeni bölüm fragmanında Mehmet Şef “Çok sevdiğimiz bir şef, canımız, kardeşimiz, arkadaşımız” diyerek Somer Şef’i çağırdı. Sivrioğlu’nun ekrana gelmesinin ardından yarışmacılar sevinçlerini alkışlayarak dile getirdiler.

masterchef-turkiye-nin-sevilen-sefi-somer-16096619-1151-m.jpg

Yeni sezon için heyecanını paylaşan Sivrioğlu, "İnanılmaz bir kadro var ama yani zaten nereye baksam hepsi aynı" ifadelerini kullandı.

masterchef-turkiye-nin-sevilen-sefi-somer-16096619-1385-m.jpg

Sivrioğlu'nun dahil olduğu yeni bölümde ise ana kadroya giremeyen yarışmacılar arasında yedek kadronun belirlenmesi için bir oyun daha oynanacak.

İlgili Haberler