MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kazanan takım. 15 Kasım 2020 MasterChef Türkiye’de kim eleme adayı oldu? Emir ve Barbaros arasında sert tartışma

MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kazanan takım. 15 Kasım 2020 MasterChef Türkiye’de kim eleme adayı oldu? Emir ve Barbaros arasında sert tartışma
MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan 99. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Kahramanmaraş'ta yapılan oyunda yarışan kırmızı ve mavi takımın galip gelmek için tüm hünerlerini sergilediler. MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kazanan takım. 15 Kasım 2020 MasterChef Türkiye’de eleme adayı olan? Emir ve Barbaros arasında sert tartışma...

MasterChef Türkiye’de dün akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı nefesleri kesti. Dokunulmazlığı kazanan takımın belli olmasının ardından, kaybeden takım bir de kendi içinde bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Eleme adayı için oylama yapıldı. MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kazanan takım. 15 Kasım 2020 MasterChef Türkiye’de kim eleme adayı oldu? Emir ve Barbaros arasında sert tartışma. İşte MasterChef Türkiye’de dün akşam yaşananlar…

yenicag-masterchef-turkiye1-001.jpg

MASTERCHEF TÜRKEYE DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM

Kahramanmaraş menüsü için ter döken yarışmacılar, özel konuklara sunum yapıp, tabakları için oy aldı. MasterChef'in ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım yapılan oylama sonucu belli oldu.

MasterChef Türkiye'de haftanın ikinci dokunulmazlığı kazanan takım kadın yarışmacıların yer aldığı mavi takım oldu.

45 oy verilen dokunulmazlık oyununda Mavi takım, Kırmızı takıma 32-13 üstünlük sağladı. Böylece, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi takım oldu.

Öte yandan dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları ise bireysel dokunulmazlık için tezgahın başına yeniden geçti.

yenicag-masterchef-turkiye4-001.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılara ana malzeme olarak 'Sumak' verildi ve yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi. Şeflerin tadımı sonrası en güzel tabağı hazırlayan Uğur bireysel dokunulmazlığı kazandı.

yenicag-masterchef-turkiye10.jpg

EMİR VE BARBAROS SIRASINDA KAVGA 

Üst üste iki dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda sinirler gerildi. Bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası oylamaya geçen kırmızı takımda büyük gerilim yaşandı. Eleme potasına gidecek ikinci ismi belirlemek için birbirlerine oy veren yarışmacılar arasında tansiyon yükseldi. Takım kaptanı Emir ile Barbaros birbirine girdi. İki yarışmacı arasında başlayan sözlü tartışma sert ifadelerle kavgaya dönüştü. Emir Barbaros'a "Yol yapıyorsun, çok fazla konuşma" sözleriyle tepki gösterdi.

Öte yandan ikilinin tartışmasında ismi geçen Eray'da tartışmaya dahil olurken Emir'e "Sana mı soracağım konuşup konuşmayacağımı" diyerek tepki gösterdi.

yenicag-masterchef-turkiye9.jpg

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Kırmızı takım tarafından yapılan oylama sonucu eleme adayı Eray oldu. Yarışmada ilk eleme adayı ise Barbaros olmuştu.

yenicag-masterchef-turkiye11-003.jpg

(Kaynak: Hürriyet)