MasterChef Türkiye’de eleme potasına giren yarışmacılar belli oldu. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı

MasterChef Türkiye’de eleme potasına giren yarışmacılar belli oldu. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı
MasterChef Türkiye’nin dün gece yayınlanan son bölümünde iki takım dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Döner çeşitlerinin yapıldığı son bölümde kırmızı takım dokunulmazlığı kaybetti. Bireysel dokunulmazlık oyununu alan Sefa, eleme adayı olarak Serhat'ın ismini açıkladı. İşte, MasterChef Türkiye’nin son bölümünde yaşananlar.

Hürriyet’te yer alan haberde, MasterChef Türkiye'nin haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile ekranlara gelen bölümünde takımlar kıyasıya mücadele etti. Şef dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan 4 farklı döner çeşidi yapmasını istediler.

masterchef-turkiye.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

İskender, pilav üstü döner, dürüm döner, tombik ekmek döner için yarışmacılar mutfakta zamanla yarıştılar. Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in oy birliğinin ardından dokunulmazlığı kazanan takım mavi takım oldu. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık için yeniden mutfağa girdi.

masterchef-turkiye2-001.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlığı almak için yeniden mücadele etti. Kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyununda Mehmet Şef'in 'sebze tartar' yemeğini yapmak için mutfakta kıyasıya yarıştı.

masterchef-turkiye3x.jpg

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI SEFA KAZANDI

40 dakikalık sürenin ardından şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadımladı. Oyunun sonunda bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Sefa oldu. 

Kırmızı takım yarışmacılarının kendi içerisinde gerçekleştirdiği oylamada ikinci eleme adayı olarak ise Walison'u seçtiler.

masterchef-turkiye5-001.jpg

MASTERCHEF SEFA OKYAY KILIÇ KİMDİR?

Sefa Okyay Kılıç, 24 yaşında. Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü mezunu. Kılıç, Londra’da aşçı olarak çalışıyor. Yarışmacı ilk seçmede erik soslu bademli somon füme yemeği yapmıştı. Danilo Şef, Somer Şef ve Mehmet Şef’ten evet oyu almıştı. Daha sonra final turunda elenen Okyay yedeklerden yarışmaya geri dönmüştü. Londra'da sahibi Türk olan Akdeniz restoranında aşçı olarak çalışan Sefa Kılıç, iddialı olduğunu belirtmişti.

masterchef-turkiye4.jpg