MasterChef Türkiye'de final heyecanı. MasterChef Türkiye’de 2. Eleme adayı kim oldu. 22 Aralık MasterChef Türkiye’de gecenin birincisi Barbaros mu, Serhat mı, Özgül mü?

MasterChef Türkiye'de final heyecanı. MasterChef Türkiye’de 2. Eleme adayı kim oldu. 22 Aralık MasterChef Türkiye’de gecenin birincisi Barbaros mu, Serhat mı, Özgül mü?
MasterChef Türkiye’de çeyrek final heyecanının yaşandığı haftada eleme potasını giren ikinci isim de belli oldu. MasterChef'te şeflerin verdiği en iyi yemeği yapan isimler eleme potasından kurtuldu. Peki, adım adım finale yaklaşılan MasterChef Türkiye 2. Eleme adayı kim oldu. 22 Aralık MasterChef Türkiye’de gecenin birincisi Barbaros mu, Serhat mı, Özgül mü?

MasterChef Türkiye’de ikinci eleme adayı dün akşam yayınlanan son bölümde belli oldu. Haftanın ilk oylamasında Emir'in potaya girmesinin ardından Serhat, Barbaros ve Özgül arasında MasterChef Türkiye çeyrek final heyecanıyla devam etti. Şef Ömür Akkor'un geceye renk kattığı MasterChef Türkiye'nin 22 Aralık tarihinde yayınlanan bölümünde 127. bölümünde, üçlü turda şeflerin verdiği puanlama ile iki yarışmacı potadan kurtuldu.

yenicag-mastarchef4.jpg

Danilo Şef'in imza tabağı 'Tortellini in Brado'yu en başarısız şekilde yapan bir isim ise MasterChef Türkiye eleme adayı olurken, Özgül gecenin kazananı seçildi. Mehmet ve Danilo Şef arasında yaşanan eğlenceli sohbet ise keyifli anları ekranlara getirdi. İşte, MasterChef Türkiye 2. eleme adayı ve kazanan yarışmacı…

yenicag-mastarchef2.jpg

MasterChef'te 2. eleme adayı salı akşamı belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan ve çeyrek final heyecanına devam eden MasterChef Türkiye'nin 22 Aralık tarihli son bölümünde yarışmacılar üçlü turda mücadele verdi. Şef Ömür Akkor'un sarımsaklı pilav yemeği ve diğer tabakların yapıldığı gecede, en iyi yemeği çıkararak gecenin birincisi olan isim 73 puanla Özgül oldu. Eleme potasına giren isim ise 59 puan alarak Barbaros seçildi.

İşte, adım adım finale yaklaşılan MasterChef Türkiye 2. Eleme adayı kim oldu. 22 Aralık MasterChef Türkiye’de gecenin birincisi Barbaros mu, Serhat mı, Özgül mü?

yenicag-mastarchef1.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE ELEME ADAYI KİM OLDU? 

MasterChef Türkiye'de, oynanan üçlü turun ardından haftanın ikinci eleme adayı 59 puanla Barbaros oldu. Serhat 70 puanla ikinci olurken, Özgül aldığı 73 puanla gecenin kazananı oldu.

Emir'in eleme potasına girmesinin ardından MasterChef yarışmacıları Barbaros, Serhat ve Özgül şef önlükleri ile ikinci gece tezgah başına geçti. İlk turda Ömür Akkor şefin yemeği için yarışmacılar karşı karşıya geldi.

yenicag-mastarchef3.jpg

İlk oyunun ardından 10 üzerinden verilen puanlamalara göre, en başarılı yarışmacı 36 puanla Özgül oldu. Serhat'ın topladığı puan 30 olurken, Barbaros 26 puan topladı.

Gecenin ikinci turunda ise bu kez yaratıcılık oyunu oynandı. Şefler bu turda ana ürün olarak yarışmacılara lüfer verdi ve süre 45 dakika oldu. Bu oyunda en başarılı yemeği yapan Barbaros oldu.

yenicag-mastarchef5.jpg

Böylece Barbaros, şeflerden aldığı 21 puanla 47 puana yükseldi. Serhat ise 18 puan alarak toplam puanını 48'a çıktı. Özgül ise 16 puan alarak sonuncu oldu. Toplam puanını ise 52'ye yükseltti.

Son etapta ise bu kez Danilo Şef'in Tortellini in Brado tabağı için yarışmacılar karşılaştı. Bu turun sonunda ise verilen puanlamalar açıklandı. Şeflerin verdiği puanlamaya göre, Barbaros toplam 59, Serhat 70, Özgül ise 73 puan yakaladı.

yenicag-mastarchef6.jpg