Yasak Elma’nın güzel oyuncusu Eda Ece 15 yıl önce Hayat Bilgisi’nde rol almış! Gördüğünüzde şok geçireceksiniz…

Yasak Elma’nın güzel oyuncusu Eda Ece 15 yıl önce Hayat Bilgisi’nde rol almış! Gördüğünüzde şok geçireceksiniz…
Yayına girdiği günden beri reyting rekorlarına imza atan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece, sektörde uzun süredir yer alan isimlerden biri. Ancak hafızası güçlü olanlar Eda Ece'nin hayatımıza ilk olarak Hayat Bilgisi dizisi ile girdiğini tabii ki biliyor. Hatırlamayanlar içinse biz dipnotları hazırladık. İşte, Eda Ece ve onun Hayat Bilgisi macerası!

Ekranların sempatik yüzü Eda Ece, Yasak Elma''dan önce de pek çok projede kendini gösterdi. Genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atan Ece, aslında küçükken de çok popüler dizilerde karşımıza çıktı. Hayat Bilgisi de bunlardan biri. Yeni nesil bilmese de eskilerin Eda Ece''nin Hayat Bilgisi dizisindeki rolünü hatırladıklarına eminiz! Öyleyse Eda Ece''nin o dönemdeki hâllerini birlikte inceleyelim!

GÜZELLER GÜZELİ EDA ECE, MEĞER İLK OLARAK HAYAT BİLGİSİ''NDE KARŞIMIZA ÇIKMIŞ!

Eda Ece, daha mini mini bir gençken o dönemlerin favori dergisi "Hey Girl"de kapak kızı olmuştu. Aynı sene hâlâ popülerliğini koruyan Hayat Bilgisi dizisinde konuk oyuncu olarak boy göstermeye başladı. Dizinin ana karakteri Afet Güçverir''in özel ders verdiği Sude rolünü oynayan Eda Ece''nin bu macerası 5 bölüm boyunca devam etti. Ardından genç oyuncu eğitim hayatına geri döndü ancak bu unutulmaz dizide canlandırdığı rolden bir süre sonra şöhretin kapıları Eda Ece''ye aralanmaya başladı.

HAYAT BİLGİSİ''NİN ARDINDAN BEZ BEBEK''TE DE EDA ECE''Yİ GÖRÜYORUZ

14 yaşında Hayat Bilgisi dizisinde yaşadığı deneyimden sonra kısa süreli olarak Bez Bebek''te de görüyoruz Eda Ece''yi. Güzel oyuncu bu dizide ise Cemre karakterine hayat vermişti. O dönemler 19 yaşında olan oyuncu, şimdilerin aranan ismi hâline geleceğini nereden bilebilirdi ki?

EDA ECE''NİN MERAK UYANDIRAN GEÇMİŞİ

1990 doğumlu olan güzel oyuncu, İstanbul Bilgi Üniversitesi''nde psikoloji bölümünü bitirdi. Amatör olarak birkaç projede kendini gösteren Ece, profesyonel anlamdaki ilk rolünü Pis Yedili''de oynadı. Burada canlandırdığı Cimbom karakterinin, kariyerinin dönüm noktası olduğunu söylesek pek de yanılmayız. Güzel oyuncu uzun süredir başrolü olduğu Yasak Elma dizisiyle ise adeta idol hâline geldi. Bundan sonraki projesinin hangi alanda olacağı ise daha şimdiden merak konusu!

 

 

İlgili Haberler