Muhammed Nur Nahya Erdoğan'ın basketbol oynamasını taklit etti. Herkes videodaki iki detaya gülüyor

Muhammed Nur Nahya Erdoğan'ın basketbol oynamasını taklit etti. Herkes videodaki iki detaya gülüyor
Erdoğan'ın taklitlerini yaparak sosyal medyada fenomen olan Muhammed Nur Nahya bu kez de Erdoğan'ın basketbol oynama videosunu canlandırdı. Nahya videoyu, "Cumhurbaşkanı basketbol videosunun kamera arkası" notu ile paylaştı.

Editör: Ayşe MEMİŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taklitlerini yaparak güldürürken düşündüren sosyal medya fenomeni Muhammed Nur Nahya, bu kez de Erdoğan'ın basketbol maçını canlandırdı.

‘Cumhurbaşkanı basketbol videosunun kamera arkası’ notuyla paylaşılan videoda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i canlandıran oyuncunun ‘faiz’ cevabı izleyenlerin gözünden kaçmadı.

Video kısa sürede viral olurken, söz konusu skeçteki üç detay dikkat çekti.

İlk detay Devlet Bahçeli'nin takım oluştururken saydığı "Hans, Jony, Tony, Herkel ve Frank" isimler olurken, ikinci detay ise güldürürken düşündürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oyun sırasında blok yapan bir vatandaşın polis tarafından gözaltına alındığı detay dikkat çekti.

Üçüncü detay ise Hakan Fidan ve Erdoğan arasındaki konuşmaydı. Soru soran ve videoyu çeken kişinin Erdoğan'ı taklit eden Nahya'ya yaklaşarak "Başkanım, başkanım! Maç kaç kaç biter bugün?" sorusuna Nahya'nın "Yani... İnşallah..." yanıtını verdiği sırada Hakan Fidanı canlandıran kişinin "52'ye 48 bitti Başkanım." demesi detayıydı.

İlgili Haberler