Erdoğan davetlerinin aranan ismiydi; Mustafa Sandal'ın sorusu AKP'lileri çıldırttı

Erdoğan davetlerinin aranan ismiydi; Mustafa Sandal'ın sorusu AKP'lileri çıldırttı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriyeli seçmen sayısını 211 bin olarak açıkladı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise,"Türkiye''de vatandaşlık alan Suriyelilerin gerçek rakamı 1 milyon 476 bin." ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Mustafa Sandal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hangisi doğru?" diye sordu. Sandal''ın sorusu, Türkiye''ye milyonlarca kayıt dışı insanın girmesinden şikayetçi olmayan AKP''lilere battı. Ünlü sanatçının tvitine birçok yorum gelirken AKP Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç da kervana katıldı. Tunç, Mustafa Sandal''ın paylaşımına, "Devletin İçişleri Bakanının verdiği rakam ile, yalanı meslek haline getirmiş birisinin yalanını kıyaslayarak bu soruyu sorabiliyorsun ya. Ne diyelim, ‘sanatçı’ olmak yetmiyor." diye cevap verdi.

Tunç''a yanıt veren Sandal, "Sn. Tunç, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığının bu kadar kolay bir şekilde Suriyelilere verilmesi zorunuza gitmiyor da benim soru sormam mı zorunuza gidiyor? Yoksa size göre bu ülkenin sanatçısının da vatandaşının da size soru sorma hakkı yok mu?" paylaşımını yaptı.

ÖZDAĞ''DAN TUNÇ''A "YALANCI SENSİN, TERBİYESİZ ADAM" YANITI

Tartışmaya dahil olan Özdağ ise "Y. Tunç yalancı sensin. Terbiyesiz adam. Türkiye''nin işgaline izin verdiğiniz için tarih sizi asla affetmeyecek. 1 ay önce Afganların sayısı açıkladığım zamanda yalan demiştiniz. 2 gün önce açıklamamı Soylu doğruladı. Yalancılık senin mesleğin. Ne diyelim, başkan vekili olmak yetmiyor." dedi.

Mustafa Sandal AKP''li Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın davetlerine katılan sanatçılar arasında yer alıyordu.

İlgili Haberler