Galatasaray'daki büyük krizi Gürel Yurttaş açıkladı. Korkunç iddialar, istifalar ve büyük kaos

Galatasaray'daki büyük krizi Gürel Yurttaş açıkladı. Korkunç iddialar, istifalar ve büyük kaos
Galatasaray'da yeni sezon öncesi kriz üstüne kriz yaşanıyor. Okan Buruk'la ilgili bir yöneticinin sarf ettiği iddia edilen "Doğum gününü göremez" lafı bomba gibi patlarken, Cenk Ergün'ün istifasını verdiği de ileri sürüldü

GÜREL YURTTAŞ

YENİÇAĞ ÖZEL

Galatasaray''da yeni sezona girilirken yönetim içindeki kriz giderek büyüyor. 

Yapılan bazı transferlerin teknik direktör Okan Buruk''un bilgisi dışında gerçekleştiği ileri sürülürken, yönetim içinde Sportif AŞ Başkan Yardımcısı Erden Timur''e yönelik tepkilerde de patlama yaşandı.

Timur''un kimseye sormadan transfer işlerini yürüttüğü, hatta Seferovic transferini de menajerler aracılığı ile kendisinin gerçekleştirdiği ileri sürüldü. Timur''un "Kulüpte atanmış çalışan" olmasına rağmen kendisini yönetimin üstünde görmesine yönetimin içindeki ağır topların büyük tepki gösterdiği belirtiliyor.

Geniş yetkilerle başkan Dursun Özbek tarafından göreve getirilen, ancak pasif hale gelen Cenk Ergün''ün de istifasını verdiği iddia edildi. Başkan Dursun Özbek''in "Sen bizim evladımızsın. Şu anda bir yere gidemezsin. Mali genel kurulu beklemeni rica ediyorum. (Mali genel kurul 31 Temmuz''da). İşleri düzene koyacağım" diyerek istifasını işleme koymadığı bildirildi. Cenk Ergün''ün de ay başına kadar bekleme kararı aldığı ifade edildi.

Bir başka iddia da Galatasaray''da giderek yayılıyor. Kulüp yönetiminde etkili bir ismin Okan Buruk için "Ligde 10. haftayı göremez" dediği iddiası büyük yankı yarattı.

Başkan Dursun Özbek''in 31 Temmuz''daki mali genel kurulu beklediği, ardından da önemli kararlar alabileceği ileri sürülüyor. 

İlgili Haberler