Aslı Bekiroğlu aşkını ilan etti! İşte yeni sevgilisi

Aslı Bekiroğlu aşkını ilan etti! İşte yeni sevgilisi
Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu yeni aşkını duyurdu. Yeni sevgilisi DJ Taykun Karaduman ile aşk fotoğraflarını paylaşan Bekiroğlu, ilişkisine nazar değmesin diye fotoğrafın altına nazar boncuğu emojisi koydu. 

Oyuncu Aslı Bekiroğlu sevgilisi Çağrı Telkıvıran’dan ayrıldıktan sonra aşka kapılarını kapatmıştı. Ardından 2007’de ölen şarkıcı Barış Akarsu’ya dair yaptığı gaf nedeniyle sanatçının hayatını anlatan filmin kadrosundan çıkartılarak büyük bir hüsrana uğramıştı. 

Oyuncu kötü günleri atlatmak, moral bulmak için tatil sezonunu Bodrum’da açmıştı. Tatil dönüşü Aslı Bekiroğlu aşkını sosyal medyadan ilan etti. Sevgilisi DJ Taykun Karaduman ile ilk kez fotoğraflarını paylaşan Bekiroğlu, kalp ve nazar boncuğu emojisi de koydu.

Bekiroğlu’nun bu paylaşımına karşılık DJ Taykun Karaduman da Aslı Bekiroğlu ile olan fotoğraflarını nazar boncuğu emojisi ile paylaştı ve “Nazar Çemberi” notunu düştü.

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

Aslı Bekiroğlu 16 Kasım 1995''te İstanbul''da dünyaya geldi. Annesi Süheyla Bekiroğlu’dur. Lise eğitimini İtalyan Lisesi’nde tamamlamıştır. Ardından Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nü kazanmıştır ve mezun olmuştur.

2006-2011 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp Bölümünde arp ve solfej eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Yol Arkadaşım ve Jet Sosyete gibi yapımlarda yer almıştır.

Bekiroğlu, 1,62 cm uzunluğundadır. Bir zamanlar popüler olan “Vine” isimli sosyal medya platformunda çektiği kısa videolar ile ünlenmiştir. Daha sonrasında rol aldığı dizi projeleri ile adından söz ettirmeye başlamıştır.

Küçük yaşlardan beri oyunculuğa ilgi duyan Aslı Bekiroğlu, ilk oyunculuk deneyimini TRT ekranlarında yayınlanan “Beni Böyle Sev” isimli dizide “Ayça” rolü ile yaşamıştır. Bu dizinin ardından 2015 yılında “Adı Mutluluk” ve 2016 yılında “Gülümse Yeter” isimli dizilerde rol almıştır.
Son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı “Jet Sosyete” isimli komedi dizisinde “Melike” karakterine hayat vermiştir. Aslı Bekiroğlu bu dizide Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Sarp Apak, Hasibe Eren, Cengiz Bozkurt ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimlerle birlikte rol almıştır.
 
 

İlgili Haberler