Ropdöşambır Oytun'un babasının bankacı olduğu ortaya çıktı! Ailesinin pazarcı olduğunu söylemişti

Ropdöşambır Oytun'un babasının bankacı olduğu ortaya çıktı! Ailesinin pazarcı olduğunu söylemişti
Oytun Erbaş, babasının pazarcı olmadığı iddialarına "Doğru babam pazarcı değil bankacıydı, dedem pazarcıdır" diye yanıt verdi.

Deneysel Tıp Uzmanı Oytun Erbaş, AKP hükümeti sayesinde akademisyen olduğunu söylediği için gelen eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Oytun Erbaş, "Bana ‘pazarcıdan bilim adamı mı olur’ dediler. Bu hükümet olmasaydı biz öğretim üyesi olamazdık" sözlerini hatırlatarak eleştirilere "Ben dedemin yanında büyüdüm. Ödemiş''te benim pazarcı olduğumu herkes bilir" diyerek cevap verdi.

Geçtiğimiz gün TVNET’te Sert Sorular programına katılan Oytun Erbaş, akademide elit bir zümre bulunduğunu ve bu grupta ''Anadolu çocuğu onlar, bilmez'' diye bir yaklaşım olduğunu savunmuş "Anadolu''dan gelmiş bir şeyler yapmaya çalışan çocuklarız.  Bu hükümet olmasaydı ben akademisyen olamazdım. Çünkü ben Sökeli pazarcının oğluyum" ifadelerini kullanmıştı. 

Erbaş, Instagram hesabından "Pazarcıdan Bilim Adamı olur mu?" notuyla paylaştığı video ile eleştirileri yanıtladı:

“Bana ‘pazarcıdan ilim adamı mı olur’ dediler. Halka anlaşılır şekilde izah yapıyorum, bu nedenle kıskanıyorlar. Biz Anadolu çocuğuyuz. Eğer bu hükümet olmasaydı bizim öğretim üyesi olma şansımız yoktu. Çünkü pazarcının oğluyum."

"BABAN BANKACI, DEDEM PAZARCIYDI"

Videoda babasının pazarcı değil bankacı olduğunu da açıklayan Erbaş "Babam bankacıdır, tayinleri olduğu için ben dedemle kaldım. Dedem esnaftır, pazarcıdır  dedi.

"BABAM PAZARCI" DEMİŞTİ

Oytun Erbaş katıldığı televizyon programında "Baban ne iş yapıyor baban demişlerdi. Pazarcı demiştim. Pazarcıdan bilim adamı mı olur dedi birisi bana, eğer bu hükümet olmasaydı bizim öğretim üyesi olma şansımız yoktu" ifadesini kullanmıştı.

İşte Oytun Erbaş''ın babasının pazarcı olduğunu söylediği o video:

İlgili Haberler