Putin’in hastalığı 2 Rus oligark’ın ses kaydıyla ortaya çıktı. Şok ifadeler Rusya’yı karıştırdı

Putin’in hastalığı 2 Rus oligark’ın ses kaydıyla ortaya çıktı. Şok ifadeler Rusya’yı karıştırdı
İki Rus oligark’ın ses kaydının yabancı basına ulaştırılması dünya gündemini değiştirdi. Ses kaydında Putin’in kan kanseri olduğu iddia edilirken oligarklardan biri, "Putin'in kanserden ya da en yakınlarından alacağı bir darbeyle ölmesini hepimiz umuyoruz" ifadelerini kullanıyor.

Batılı bir yatırımcı tarafından ele geçirildiği söylenen ve New Lines dergisine ulaştırılan kayıtta birbirleriyle konuşan iki Rus oligarktan birinin Putin’in Kan Kanseri olduğunu söylediği duyuluyor.

Üst düzey Oligark, Putin’in Covid konusunda aldığı önlemlerin ve kendisini ziyaret eden kişileri oturttuğu uzun masaların anlamının geçirdiği ameliyattan ve tedavi sürecinden kaynaklı olduğunu söylüyor.

Kayıtta, Kremlin ile yakın bağları olan ve kimliğini korumak için sadece ''Yuri'' olarak adlandırılan oligark, Putin''in yaşadığına inanılan bir dizi sağlık sorununun kan kanseri olmasıyla bağlantılı olduğunu iddia etti.

Oligark, Putin''in yaşadığına inanılan bir dizi sağlık sorununun kan kanseri olmasıyla bağlantılı olduğunu iddia etti. Ses kaydında Putin''i Ukrayna savaşı yüzünden açıkça kınayan oligark, "Putin''in kanserden ya da en yakınlarından alacağı bir darbeyle ölmesini hepimiz umuyoruz" sözlerini kullandı.

New Lines dergisine konuşan bir uzman da bu tür semptomların ve Putin''in Covid-19''a karşı aşırı dikkatli olmasının kan kanseri tedavisinin bir işareti olabileceğini öne sürdü. Bu duruma dair verilen örneklerden biri ise Putin''in bel sorunlarıydı. Rus lider, 24 Şubat''ta Ukrayna''nın işgali emrini vermeden sadece birkaç ay önce Ekim 2021''de sırtından ameliyat oldu.

İlgili Haberler