Galatasaray Altay maçını nasıl kazanır

Galatasaray Altay maçını nasıl kazanır

Çünkü ligin son haftalarına girilirken; Galatasaray''ın hiç bir iddiası yok artık bu ligde. Sadece Torrent için önemi büyük bu maçın. Çünkü Torrent, "Kendisiyle çalışmayacaklarını ilan eden" başkan adaylarına kendisini göstermek isteyecek.

İspanyol hoca, açık açık seneye de Galatasaray''da kalmak istediğini söyledi. Öyle ya; birincisi sözleşmesi var, ikincisi bir daha Galatasaray gibi bir takımı nereden bulacak? Eminim ki "Şu kalan maçları kazanırsam taraftarı arkama alabilirim, o zaman başkan kim seçilirse seçilsin görevde kalabilirim" diye düşünüyordur.

Ama burada bir Altay faktörü var. Altay için bu maç hayati önem taşıyor. Zordur bu maçları oynamak derken, sahanın içinde neler dönebileceğinin mesajını veriyorum sizlere.

Uzun muhabirlik yaşamımda çok gördüm çünkü bu tip maçları. Siz hiç "Hatır şikesi" lafını duymadınız mı? Maç başlayınca Altaylı futbolcular "Sizin kaybedecek neyiniz kaldı ki; etmeyin eylemeyin" diye dilleri dolaştığınca söyleneceklerdir Galatasaraylı futbolculara. 

Onun için taktik teknikten bahsetmeyeceğim bu karşılaşma için. Tekniğin taktiğin öneminin olacağını sanmıyorum çünkü. Bu maçın Galatasaray cephesinde bir tek Torrent için önemi büyük.

Altay cephesinde ise tüm camiayı ilgilendiriyor.

Bakalım ne olacak? "Hatır şikesi" olayı bu maça ne kadar yansıyacak?

Yazarın Diğer Yazıları