Seren Serengil sağlık durumunu anlattı. 'Her yemekten sonra fenalaşıyorum'

Seren Serengil sağlık durumunu anlattı. 'Her yemekten sonra fenalaşıyorum'
Dumping Sendromu'na yakalanarak zor günler geçiren Seren Serengil "150 kilo olan birine yapılması gereken ameliyat bana yapılmış. Her yemekten sonra fenalaşıyorum" dedi.

Snob Magazin'in haberine göre; Kilo vermek uğruna ameliyat olan ve 46 kiloya kadar düşerek sağlığını tehlikeye atan Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

hastanelik-olan-seren-serengil-yaptigi-aciklamayla-korkuttu-wagad.jpg

Kilo vermek için mide küçültme ameliyatı olan ancak sonrasında Dumping Sendromu'na yakalanarak zor günler geçirip, geçtiğimiz günlerde yeniden hastanelik olan sanatçı, "Her yemekten sonra fenalaşıyorum. Teknede biraz fazla kötü oldum. Endoskopi oldum. Şu an iyiyim. Ameliyat olduğum için pişmanım. Hayat kalitem düzelmedi. 150 kilo olan birine yapılması gereken ameliyat yapılmış bana... Doktora dava açıldı. Önemli olan dava değil, sağlığım eskisi gibi değil. Yemekten sonra 40 dakika yatıyorum. İki lokma yiyip masadan kalkıyorum. Biraz fazla yiyince dünyam kararıyor. Hamur ve peyniri sevmeme rağmen yiyemiyorum. Yemek yemezsem sağlıklıyım. Acil bir durumum yok hayat devam ediyor" dedi.

hastanelik-olan-seren-serengil-yaptigi-aciklamayla-korkuttu-ofyxd.jpg

Lüks mağazadan çıkan Serengil, "Blazer ceket aldım. Artık kışlık alışveriş yapıyorum. Ben masrafları kısmıyorum. Kısmak isteyenler kendi seçtikleri yolda gidiyorlar, üzülmüyorum. Kendi düşen ağlamaz" diye konuştu.


İlgili Haberler