Serenay Sarıkaya'dan eski sevgilisi evlenirken imalı paylaşım

Serenay Sarıkaya'dan eski sevgilisi evlenirken imalı paylaşım
İşletmeci Umut Evirgen'le oyuncu Alina Boz, 5 aylık ilişkilerini dün akşam evlilikle taçlandırdı. Umut Evirgen'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın imalı ''Dünya yanarken ben'' videosu geldi.

Magazin dünyasının yeni evli çift kervanına Umut Evirgen veAlina Boz'da katıldı. 5 aydır dolu dizgin aşk yaşayan ünlü çift dün akşam nikah masasına oturdu. Evirgen'in eski sevgilisi Serenay Sarıkay'dan ise imalı bir paylaşım geldi. Güzel oyuncu ruj sürdüğü anları "Dünya yanarken ben" notuyla yayınladı.

5-aylik-askta-mutlu-son-oyuncu-alina-boz-ile-16590268-739-m.jpg

MANİDAR ZAMANLAMA

İşletmeci Umut Evirgen, Serenay Sarıkaya'dan ayrıldıktan bir süre sonra gönlünü güzel oyuncu Alina Boz'a kaptırmıştı. Ünlü çift ilişkilerini evlilikle nihayete erdirdi. Çift yakınları ile düğün töreninin tadını çıkarırken, Sarıkaya'nın o anlarda yaptığı paylaşımı olay oldu.

ekran-goruntusu-2023-12-03-185121.png

"DÜNYA YANARKEN BEN"

Serenay Sarıkaya, kalabalık bir ortamda arkasında insanlar dans ederken aynasını açıp rujunu sürdü.ve ardından öpücük yolladı. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Sarıkaya, "Dünya yanarken ben" notunu düştü. Ünlü oyuncunun zamanlamasını birçok kişi manidar buldu.

İlgili Haberler