Meral Akşener Çarşı'da Beşiktaş Marşıyla karşılandı. Siyah-Beyazlı taraftarlar Akşener'e forma hediye etti

Meral Akşener Çarşı'da Beşiktaş Marşıyla karşılandı. Siyah-Beyazlı taraftarlar Akşener'e forma hediye etti
Meral Akşener Beşiktaş'ta Çarşı'yı ziyaret etti. Siyah-Beyazlı taraftarların sevgi seliyle karşılaştı. Çarşı Grubu'nun liderlerinden Akşener'e sürpriz hediye geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’un Beşiktaş ilçesini ziyaret etti. Akşener, Beşiktaş semt pazarı esnafıyla sohbet etti, yurttaşlarla dertleşti. Beşiktaş taraftarları, Akşener’e forma hediye etti.

SEVGİ SELİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerine İstanbul’da devam ediyor. Akşener; dün Küçükçekmece, Güngören ve Zeytinburnu’yu ziyaret etmiş, esnafın derdini dinlemişti. Akşener bugün de önce Sarıyer’i daha sonra da Beşiktaş ilçesini ziyaret etti.

Akşener, Beşiktaş çarşı meydanında özellikle Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün (BJK) formalarıyla, atkılarıyla karşılandı. Akşener’e Beşiktaş forması hediye edildi. Beşiktaş meydanında bulunan kartal heykeli önünde Beşiktaş atkısı hediye edilen Akşener, çarşıda yurttaşlarla birlikte çay içti, sohbet etti.

ESNAF DERT YANDI

Akşener, daha sonra semt pazarını ziyaret etti. Bir pazarcı, "Bu sene alım gücünde çok fark var, eski sistem yok” diye dert yanarken, Akşener’in karşıladığı bir kadın yurttaş, "Sizin gibi kadınlar olduğu için de biz de gurur duruyoruz” dedi.

 

İlgili Haberler