Beşiktaş başkan adayı Fuat Çimen’den AKP’li eski Bakan Günay’a Atatürk tepkisi

Beşiktaş başkan adayı Fuat Çimen’den AKP’li eski Bakan Günay’a Atatürk tepkisi
Beşiktaş başkan adaylarından Fuat Çimen, Atatürk fotoğrafı önünde fotoğraf paylaşan AKP’li eski bakan Ertuğrul Günay’a tepki gösterdi.

AKP’li eski bakanlardan Ertuğrul Günay, Cumhuriyetin Kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir portresi önünde fotoğraf paylaştı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Günay, “23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı, milletin gerçekten egemen ve çocukların gerçekten bayram sevinci içinde olacağı günlerin umuduyla kutluyorum.” Notunu düştü.

“BAKAN OLDUĞU VAKİTLERDE…”

Günay’ın paylaşımına kendi hesabından yer veren Beşiktaş başkan adaylarından Fuat Çimen, fotoğrafa tepki gösterdi.

Günay’ın bakanlığı döneminde böyle bir görüntü vermediğini dile getiren Çimen, Beşiktaş’ın stadıyla ilgili farklı bir tartışmayı da hatırlattı.

Fuat Çimen, Ertuğrul Günay için; “Stadımızı ‘Stat kayıyor’ diyerek elimizden alıp otel lobilerine peşkeş çekmeye kalkan biri” ifadelerini kullandı.

Çimen’in paylaşımı şu şekilde:

“Ulu önderi kullanma yarışına, bakan olduğu vakitlerde Atatürk’le böyle görüntüleri veremeyen stadımızı“stad kayıyor” diyerek elimizden alıp otel lobilerine peşkeş çekmeye kalkan biri de katılmış. Stadın nereye doğru kaydığını o günlerde tribünden söyleyen Beşiktaş’lı asla unutmaz.”

İlgili Haberler