TOGG'a zam geldi. Yeni fiyatları belli oldu

TOGG'a zam geldi. Yeni fiyatları belli oldu
TOGG, yerli otomobil sektörünün lideri, fiyatlarını artırdı. En uygun fiyatlı TOGG T10X paketinin yeni fiyatı 1 milyon 430 bin TL oldu. Bu, eski fiyatına göre 203 bin 500 TL’lik bir artış anlamına geliyor.

Patronlardünyası'nın haberine göre, yerli ve milli otomobil TOGG'a zam yapıldı. Elektrikli araçlarda ÖTV matrahının yüzde 10 değiştiği haberini duymuş muydunuz?

Bu değişiklikle birlikte, TOGG’un en gelişmiş ve en uzun menzilli modeli olan T10X Plus paketi 1,8 milyon lirayı geçti. ÖTV matrahı 2024’te tekrar değişirse, TOGG fiyatlarını yeniden ayarlamak zorunda kalacak.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili TOGG, hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük ilgi gördü. 27 Aralık 2019’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tanıttığı TOGG, yeni nesil bir otomobil olarak ileri teknolojilerle donatıldı.

Aracın kendine özgü tasarımı, Euroncap gibi dünyaca ünlü otomobil güvenlik test kuruluşlarının standartlarını tam anlamıyla karşılayacak.

TOGG’un dikkat çeken diğer özellikleri ise şöyle: Yerli otomobil TOGG, ileri teknolojileri sayesinde küresel pazarda rekabet edecek. Araç, internete bağlı olarak çalışacak ve sistem güncellemelerini kendiliğinden yapabilecek.

Araç, 30 dakikada yüzde 80 şarj olabilecek ve ileri seviye otonom sürüş imkânı sunuyor.

İşte yeni Togg fiyat listesi:

togg.jpg

togg.jpeg

tttttt.jpg

rrrr.jpg

İlgili Haberler