Evlilik yolunda ilk adımı attı! Aileler tanıştı

Evlilik yolunda ilk adımı attı! Aileler tanıştı
Usta şarkıcı Ferdi Tayfur'un Yeşilçam oyuncusu Necla Nazır ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Tuğçe Tayfur, iş insanı Burak Kalfa ile evlilik yolunda ilk adımı attı. İkili, ailelerini bir araya getirdi.

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır''ın kızı şarkıcı Tuğçe Tayfur, bir süredir aşk yaşadığı Burak Kalfa ile evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Tayfur ile Kalfa, bayram vesilesiyle ailelerini bir araya getirdi. İkili, o anları da sosyal medya hesaplarından yayınlamayı ihmal etmedi.

 

Tuğçe Tayfur, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisiyle verdiği pozu da kalp emojisiyle yayınladı.

"ARAMIZDA BİR ŞEY YOK" DEMİŞTİ

Öte yandan Tayfur ile Kalfa, geçtiğimiz ay Ortaköy''deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansımıştı. 

Tuğçe Tayfur, gazetecilerin "Mekan içinde samimi olduğunuz söyleniyor. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna "Hayır, kendisi yakın arkadaşım olur. Aramızda bir şey yok." yanıtını vermişti.

NAFAKA DAVASI

Öte yandan Tuğçe Tayfur, 2019 yılında Taner Şafak ile boşanmıştı. Şafak, aylık olarak ödediği 1000 dolar iştirak nafakasının ödemekte güçlük çektiği gerekçesiyle 2 bin TL’ye düşürülmesini talep etmişti.

Dava kısa bir süre sonra karara bağlanmıştı. Taner Şafak’ın açtığı davanın kısmen kabulüne karar veren mahkeme, Şafak’ın çocuğu için ödediği aylık bin dolarlık iştirak nafakasının 6 bin 500 TL olarak belirlenmesine hükmetmişti.

Mahkeme, Şafak’ın iştirak nafakasına ek olarak ödemeye başlayacağı 500 doların kaldırılması talebini ise reddetmişti.

İlgili Haberler