Tümer Metin'e Fenerbahçelilerden büyük öfke! Bu yoruma adeta çıldırdılar

Tümer Metin'e Fenerbahçelilerden büyük öfke! Bu yoruma adeta çıldırdılar
Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Fenerbahçe forması giyen İrfan Can Kahveci'nin Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kartın doğru olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu''nun 28''inci haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor''u konuk etti. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Ev sahibi, İrfan Can Kahveci''nin 17. dakikada gördüğü kırmızı kartla maçı 10 kişi tamamladı.

Bordo Mavililerin golünü 22.dakikada Nwakaeme atarken, Sarı Lacivertliler cevabı 71.dakikada Zajc ile verdi. Karşılaşmada ilk yarının bitiş düdüğünün çalmasının ardından bir taraftar sahaya girdi. 90 dakika 1-1 sona erdi.

Maçın ardından İrfan Can''ın gördüğü kırmızı kart çok tartışıldı. Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Fenerbahçe''nin sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta İrfan Can Kahveci''nin gördüğü kırmızı kartı değerlendirdi.

Tümer Metin''in İrfan Can Kahveci''nin kırmızı kartına ilişkin sözleri şu şekilde:

"Bu maçta kırmızı kartı Zorbay hoca çıkarmadı. Maçın hakemi üzerinden Fenerbahçeliler tepki gösteriyor ama Zorbay hoca faul bile vermedi. Peki VAR çağırmasa şu anda başka bir şey konuşuyor olacaktık. Ne olursa olsun sonuç değişmez. İrfan Can bastı. Bana şunu söyleyebilirler ''bu basma pozisyon gereği bir basma, ikisi de topa müdahale ediyor İrfan ayağını çekemez'' diye. İrfan Can topa dokunamadığı ve Siopis''in baldırına bastığı anda vücut kırılır. Ayak gitmeye devam etmez. Ama İrfan Can çok geç kaldırdı ayağını. İlk maçtaki Kim Min-Jae pozisyonuna faul bile çalmam, çok net. Bu akşam İrfan Can''ın basmasını atmadan geçseydi, ''atılması gerekirdi'' derdim."

TÜMER METİN''E BÜYÜK ÖFKE

Fenerbahçe''nin eski futbolcularından Tümer Metin, İrfan Can Kahveci''nin gördüğü kırmızı kartın doğru karar olduğunu söylemesi sosyal medyada gündem yarattı. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Tümer Metin''e öfke kustu.

İlgili Haberler