Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy karısıyla aşk pozları verdi

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy karısıyla  aşk pozları verdi
Son dönemin popüler isimlerinden Ukrayna First Lady’si Olena Zelenski, Vogue dergisine eşi Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile el ele röportaj verdi.

Ukrayna First Lady’si Olena Zelenski, Vogue dergisinin özel dijital sayısının kapağında yer aldı ve evliliği, üstlendiği rolden bahsetti. Zelenski, Rusya''nın ülkesine karşı verdiği savaşın ağır bedeli hakkında da konuştu.

"Bunlar hayatımın en korkunç aylarıydı" diyen Olena Zelenski, “Bu zor bir görev çünkü sürekli olarak bu sorumluluk yükünü hissediyorsunuz” diye konuştu.

Ukrayna''nın başkenti Kiev’de, çok sıkı şekilde korunan başkanlık ofis binasının içinde mermer merdivenlerde oturan Zelenski''yı gösteren kapak, dünyanın en önemli portre fotoğrafçısı Annie Leibovitz tarafından çekildi.

Zarif First Lady, üzerinde siyah bir pantolon ve beyaz bir düğme ile sıradan ancak çok şık bir şekilde giyinmişti. Vogue profilinde First Lady ve eşi Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski''nin fotoğrafları da yer alıyor. Bu da savaş çıktıktan sonra yaşanan bir ilk.

Rachel Donadio ile bir tercüman aracılığıyla konuşan Zelenski, savaşın Ukrayna vatandaşları ve kendi ailesi üzerindeki yıkıcı etkisini anlattı. Zelenski, Ukrayna''nın Rusya''ya karşı kazandığı zafere duyduğu güveni de “Bir zaferi dört gözle bekliyoruz” sözleriyle dile getirdi.

İLK KEZ ZELENSKİ İLE EL ELE!

Dergide ayrıca, Olena Zelenski''nın, Hostomel''deki Antonov Havalimanı''nda Ukraynalı kadın askerler arasında ve kocasının yanında; ahşap bir masanın üzerinde el ele tutuşurken çekilmiş bir fotoğrafı yer alıyor. Ukrayna lideri Zelenski, her zamanki gibi hâki tişörtüyle çıkıyor dünyanın karşısına.

Başka bir fotoğrafta, Ukrayna cumhurbaşkanının kapak için Bettter, Six, Hvoya, The Coat, Kachorovska ve Poustovit gibi Ukraynalı tasarımcıların giysilerini taşıyan karısını kendisine karşı bir şekilde sık sıkı tuttuğu görülüyor.

"Elbette o benim aşkım. Ama o benim aynı zamanda en büyük arkadaşım. Olena gerçekten benim en iyi arkadaşım" diyor Zelenski röportajı gerçekleştiren Donadio''ya.

İlgili Haberler