60 yaşındaki Tom Cruise’un son fotoğrafları ortaya çıktı

60 yaşındaki Tom Cruise’un son fotoğrafları ortaya çıktı
Geçen ay 60 yaşına basan ‘Top Gun’ ve ‘Mission Impossible’ yıldızı Tom Cruise’un son fotoğrafları ortaya çıktı. Usta oyuncu yaşına rağmen bebek yüzü ve fit haliyle herkesi şoke etti. 

‘Top Gun’ ve ‘Mission Impossible’ yıldızı Tom Cruise 3 Temmuz’da 60 yaşına basmıştı. 36 yıl sonra devam filmini çektiği Top Gun: Maverick ile kariyerinin en büyük gişe rakamına ulaşan Tom Cruise, 60 yaşına rağmen son filmindeki görünüşüyle birçok kişiyi şoke etti. 

NASA''nın desteğiyle, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) Tesla CEO’su Elon Musk ile birlikte film çekmeye hazırlanan Cruise''un 60 yaşındaki hali dikkat çekiyor.

Üç kere Akademi ödüllerine aday gösterilen, Altın Küre ödüllü aktör hayatı, evlilikleri, inancı ve kazandığı paralarla her zaman gündem olmaya devam ediyor. 

İşte Tom Cruise''un son fotoğrafı...

Geçen ay 60 yaşına basan Tom Cruise bebek yüzüyle hafızalara kazınıyor. 60 yaşındaki usta oyuncunun son fotoğrafı da sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları ve Tom Cruise hayranları da 60 yaşında olmasına rağmen fit görüntüsüyle dikkat çeken oyuncu için yorum yağdırdı. 
 

İlgili Haberler